Izvor:
28.05.2024 u 16:20
0

STRAVA I UŽAS U ZEMUNU: Sin zbog penzije u kući zakopao oca pre osam godina

D.D. (53) pozvao je danas policiju i priznao da je pre 8 godina zakopao telo svog oca B.D. (79). Kako saznajemo, sin je čak 8 godina primao penziju svog mrtvog oca, a Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju mrtvog čoveka kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako saznajemo, sin je zakopao oca u kući u Zemunu, a danas se prijavio sam policiji.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu naložilo je ekshumaciju tela nesrećnog čoveka i obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je B.D. preminuo.

Kako saznajemo, pronađeni su lobanja i delovi skeleta na dubini oko 1 metar.

Ljudske kosti pronađene su danas u dvorištu kuće u Zemunu, a sumnja se da je u pitanju Branislav D. (79) koji je nestao pre osam godina. Kosti su pronašli radnici dok su kopali temelj za kuću.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac preminuo prirodnom smrću, a da ga je sin D. D. (53) pre više od osam godina zakopao kako bi mogao da dobija penziju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter