Izvor: Kurir
03.09.2024 u 12:58
0

SVI SMO KIVNI I BESNI… Bivša partnerka se oprostila od Luke Vuksanovića

Od nesrećnog Luke Vuksanovića (26) porodica se oprašta, nakon što su juče saznali da je njegovo telo pronađeno 100 metara od mesta gde je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću na putu ka Mladenovcu. Nakon jučerašnjeg dana, oglasila se i Lukina bivša partnerka.

– Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru – napisala je kratko Aleksandra sa kojom Luka ima dete uz niz zajedničnih fotografija.

OTELI MALOLETNIKA PA GA TUKLI I ZLOSTAVLJALI: Jedva uspeo da pobegne i izvuče živu glavu

O pokojnom mladiću njegovi najbliži imali su samo reči hvale. Iako se prvobitno širila vest da je mladić možda nakon nesreće sam nestao iz nekog nepoznatog razloga, na kraju se ispostavilo da to nije istina. Luka je sve vreme bio nedaleko od mesta na kom je imao saobraćajnu nesreću. Nažalost, iako je porodica svakog dana izlazila na taj teren u nadi da će pronaći neki trag, Luka je pronađen tek juče, devet dana posle udesa.

Za Lukom se, podsetimo, tragalo danonoćno, da bi devetog dana porodica u očaju rešila da organizuje potragu za njim i to u većem broju. Uputili su apel svim ljudima dobre volje koji bi im pomogli, ipak, danima su gajili nadu da se Luka sklonio sa prometnog puta i da je negde na bezbednom mestu.

– Nijednog momenta nismo odustali, tražili smo ga svuda. Prošli smo ovuda nekoliko puta, nije nam jasno kako ga nismo videli – rekla je Lukina sestra ranije za Kurir.

– Komunicirali smo porukama, svi su imali svačije brojeve telefona u slučaju da neko nađe neki trag. Iskreno, nadali smo se da ga ovde nećemo naći, jer to bi značilo samo jedno. Na kraju se to i ispostavilo kao istina – rekao je sagovornik.

Jedan od prijatelja porodice Vuksanović nije mogao da sakrije bol nakon što se proširila vest o tragičnom kraju potrage…

– Svi smo kivni, tužni, besni… Nadali smo se da je živ i da se nekako izvukao. Prošli smo nekoliko puta upravo tu gde je sada nađen, u čudu smo kako nam je to promaklo, kako ga nismo videli… Da smo ga barem ranije našli, možda bi sada bio živ, možda bi se spasao – rekao je Lukin bliski prijatelj.

On je dodao da su inspektori ljude, koji su došli da pomognu u potrazi, uputili u pravcu suprotnom od onog gde je telo nađenlo.

– Poslali su nas tamo gde nije bilo šanse da Luka dođe sam u tom stanju. Obilazili smo svaki jarak, područje oko i ispod pruge, čak i ovaj kanal. Sva sreća da ga je našao policajac, ne znam kako bismo živeli sa tom slikom u glavi da ga je našao neko od nas – ispričao je Lukin prijatelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter