Izvor: sputnik
31.07.2024 u 09:46
0

TERETNI VOZ UDARIO AUTOMOBIL: U Niškoj Banji povređene tri osobe

Tri osobe su povređene u Niškoj Banji, na Banjskoj rampi na pruzi Niš-Pirot, jutros oko 7 sati, kada je teretni voz udario u automobil.

Prema rečima očevidaca, u momentu udesa u vozilu su se nalazila tri muškarca koji su, kako Tanjug saznaje, prevezeni u Urgentni centar u Nišu, u svesnom stanju.
„Imamo pacijente od 50, 49 i 63 godine, svi su stabilni i trenutno se nalaze na dijagnostici“, navode iz Urgentnog centra Niša.
Prema nezvaničnim informacijama, automobil nije bio celom dužinom na prelazu na kojem, inače, nema rampe već je obeležen saobraćajnom signalizacijom koja upozorava na ukrštanje puta sa prugom, ali je zbog rastinja, vidljivost smanjena.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter