Izvor: Kurir
19.09.2024 u 09:19
0

TINEJDŽER (19) PRETUKAO OCA SA BEBOM: Nasilnik je sada pušten na slobodu

"Okrivljenom je u ovom postupku ukinut pritvor, koji je bio određen zbog opasnosti da će okrivljeni sa slobode uticati na svedoke"

Poznati su novi detalji slučaja koji se odigrao pre dva meseca, kada je Dragana R. (37) pred suprugom i sedmomesečnom bebom na Vračaru brutalno pretukao devetnaestogodišnji tinejdžer, posle čega je Dragan R. završio u komi zbog preloma lobanje.

MANIJAK KOD VUKOVOG SPOMENIKA: Urinirao ispred ljudi, pa ih pratio mastrurbirajući

Snimak prebijanja od 37 sekundi zgrozio je celu Srbiju, a sada je ovaj nasilnik pušten da se brani sa slobode. Više na ovu temu za Kurir televiziju ispričao je Jovan Vukčević, Draganov advokat, koji je prvo otkrio zašto je tinejdžer pušten na slobodu:

– Okrivljenom je u ovom postupku ukinut pritvor, koji je bio određen zbog opasnosti da će okrivljeni sa slobode uticati na svedoke. Kako su svedoci već ispitani od strane nadležnog tužilaštva, ta opasnost više ne postoji i zato je pritvor ukinut. Ovo je od početka bio očekivani ishod.

Advokat je govorio i o njegovim očekivanjima kada je u pitanju dalje razviće ovog slučaja.

– Iako je ukinut pritvor, krivični postupak nastavlja da traje. Očekuje se podizanje optužnog predloga, a njemu se na teret stavljaju krivična dela nasilničko ponašanje i zadavanje teških telesnih povreda. Kaznu će izreći sud nakon sprovedenog postupka,a naša očekivanja su da kazna bude adekvatna i da pošalju poruku da nema prostora za nasilje, posebno ovakvo – rekao je Vukčević.

Advokat oštećenog otkrio je i koje okolnosti će najviše uticati na ozbiljnost posledica koje će snositi devetnaestogodišnjak:

 Okrivljeni se nakon događaja udaljio sa lica mesta, a zatim se i vratio. Ta okolnost će sigurno biti od značaja za sud kada bude sagledavao situaciju, uz sve druge okolnosti kao što su težina povreda, koje su veoma teške jer je reč o višestrukim prelomima kostiju lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter