Izvor: Kurir
25.07.2024 u 15:42
0

TREBALO BI DA SE PORODI USKORO: Oko porođaja majke nestale devojčice nastala zbrka

Jutros se pojavila vest da se Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), porodila po treći put i da je, kako piše Informer, na svet donela sina.

Ona se, kako se dalje navodi, tim povodom oglasila, rekavši da je to tačno i da su i ona i beba dobro.

STRAVIČAN ZLOČIN: Majku dvoje dece muž ubio na spavaju, a dobio 20 godina robije

– Što se tiče Dankinog slučaja, ne znamo apsolutno ništa. Nemamo nikakvu informaciju, ja sam se porodila, rodila sam sina, dobro smo i beba i ja – rekla je kratko Ivana.

Međutim, Dankin tata je potpuno zbunjeno rekao da to nije tačna informacija.

– Ivana je pored mene, to nije tačno, Ivana bi trebalo da se porodi uskoro, ali sada nije – rekao je kratko Miloš i dotakao se slučaja koji je potpuno uznemirio njegovu celu porodicu, ali i čitavu Srbiju.

– Što se tiče slučaja vezanog za našu ćerku Danku, trenutno nema ništa novo. Ono što je osumnjičeni rekao je van svake pameti, negira sve nakon priznanja – rekao nam je Dankin tata.

Razgovarali smo i sa dedom Danke Ilić, Časlavom Dragomirovićem, inače Ivaninim ocem, međutim, on je imao samo kratak odgovor.

 To je nebitno – rekao je Časlav i spustio slušalicu.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta iz dvorišta stare kuće njene majke Ivane. Kobnog dana trudna Ivana je na svoje zapušteno imanje dovela ćerku i sina, a ubrzo je Danka nestala. Kako je majka ispričala u istrazi, ona je nakratko ostavila devojčicu samu dok je sinu davala vodu.

Deset dana od nestanka Danke Ilić, policija je uhapsila Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da su devojčicu ubili, a telo sakrili. Međutim, oni su posle prvobitnog priznanja zločina, sada promenili svoje iskaze i tvrde da Danku nikada nisu ni videli, a kamoli ubili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter