Izvor: Telegraf.rs
15.12.2020 u 22:41
0

TRGOVINA LJUDIMA U OBRENOVCU I BEOGRADU: Uhapšene majka i trudna ćerka, JEZIVA SUDBINA U ROPSTVU!

J. N. (52) i njena trudna ćerka Đ. N. (25) uhapšene su u akciji SBPOK, zbog sumnje da su držale u ropstvu dve devojke i skoro deceniju ih primoravale da se bave prostitucijom. Majki i ćerki se na teret stavlja trgovina ljudima.

PROČITAJTE I…

NE LEČITE SE SAMI: Muškarac iz Kraljeva preminuo u kovid ambulanti, stigao KASNO

HOROR U ALEKSINCU: Muž ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo!

TRI BITNA USLOVA: Odgovor na pitanje da li ste ZARAZNI posle preležane KORONE

VUČIĆ I LAVROV U OBRAĆANJU: Zajedničkim snagama ćemo se suprostavljati falsifikovanju istorije (VIDEO)

– One se sumnjiče se da su 2012. otpočele „biznis“ i da su odvodile devojke u iznajmljene stanove u Beogradu i Obrenovcu, gde su pružale seksualne usluge klijentima – kaže izvor za Kurir.

Prema njegovim rečima, žrtve imaju 21 godinu, što znači da su podvođene još dok su bile maloletne.

– I uhapšena Đ. N. je bila maloletna kada je sa mamom počela da obavlja posao makroa. Svoje žrtve su još pre osam godina upoznale i iskoristile su njihovu lošu materijalnu situaciju i porodične prilike, te su ih primoravale da se bave prostitucijom, pronalazile su im klijente, zakazivale sastanke i uzimale sav zarađeni novac – objašnjava izvor i dodaje da žrtve nisu svojevoljno prodavale telo.

Prema rečima izvora, J. N. i Đ. N. su žrtvama pretile i maltretirale ih.

SAZNAJTE JOŠ

LEČIO, PA I SAM POSTAO ŽRTVA KORONE: Preminuo Dr Bora Evtov, čuveni lekar u Kragujevcu

ON PREUZIMA ORLOVE: Piksi će biti novi selektor fudbalske reprezentacije!

USVOJENE NOVE MERE U VLADI: Evo šta važi od nedelje, a PCR test poskupljuje na 9.000 dinara!

– Nesrećne devojke morale su svakog dana da zarade po 100 evra, a od zarađene sume nisu dobijale ni dinar. Praktično su držane kao robinje – rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, sumnja se da majka i ćerka nisu same organizovale prostituciju, već da su u to bili umešani i drugi članovi njihove porodice. Policija je podnela krivične prijave protiv još troje ljudi, koji se sumnjiče da su bili deo ove grupe, a koji se već nalaze u zatvoru zbog drugih krivičnih dela.

– Prijava je podneta i protiv S. N. (28) i Ž. N. (23), koji su navodno u srodstvu s majkom i ćerkom, ali i protiv njihovog prijatelja Ž. N. (36) – rekao je izvor.

Kako se saznaje, protiv Đ. N. podneta je prijava u redovnom postupku, jer se nalazi u poodmakloj trudnoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter