Izvor:
22.06.2024 u 20:56
0

Trudnicu izbo 18 puta pa se bacio pod auto! Horor u Banatskom Dvoru

Milan Cimeša (24) iz sela Mihajlovo 18 puta je nožem izbo bivšu devojku Sabinu Vida (17) iz Banatskog Dvora, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, a potom se bacio pod automobil koji je prolazio!

Ovaj stravični zločin odigrao se 22. juna 2016., pre tačno osam godina. Nikom do danas nije jasno zbog čega. Iako se u početku mislilo da je Cimeša sumnjao da ga je žrtva varala i da nije nosila njegovo dete, svi meštani i porodica su to negirali.

Raskinuli zbog šamara

Prema saznanjima Informera, Milan i Sabina su prethodno raskinuli vezu, ali je on uspeo da je namami i odveze ispod mosta u Banatskom Dvoru i tu brutalno ubije.

– Sabina je prekinula vezu sa Cimešom, jer ju je on ošamario. Otišla je kod drugarice i tamo je bila neko vreme. Iako je on molio da se pomire, Sabina je to odbijala. Kobno veče je ipak pristala da se vide, i dalje ne želeći da budu zajedno. To je iznerviralo Milana i on je odlučio da ubije i nju i sebe – ispričao je tada naš sagovornik iz istrage.

Najpre su se njegovim kolima odvezli ispod mosta, gde protiče reka Stari Begej:

– Uzeo je nož i 18 puta ubo Sabinu, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, a otac deteta je upravo bio Cimeša. Posle ovog brutalnog zločina, popeo se na most i bacio pod pri automobil koji je naišao. Vozilo ga je pregazilo i on je na mestu ostao mrtav.

Foto: Informer/Fejsbuk

Mesto gde se desilo stravično krvoproliće

Policija je ubrzo došla na mesto nesreće, gde je Cimešu udario automobil, ali su ostali šokirani kada su u automobilu pod mostom otkrili izmasakriranu trudnicu.

Bio ludo zaljubljen

Dušanka, rođena sestra Cimeše, izjavila je tada da joj nije jasno šta se dogodilo sa njeim bratom koji ni mrava ne bi zgazio.

– Veoma je voleo Sabinu. Često mi je govorio: ‘Zvezde sa neba bi za nju skinuo’. Ne mogu sebi da objasnim šta se dogodilo – kratko je rekla Dušanka.

Stana Milošević, koja je vozila „opel“ pod koji se bacio Milan nakon što je ubio Sabinu, od šoka je završila u bolnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter