Izvor: Alo.rs
04.01.2020 u 09:32
0

TUŽNA ISPOVEST MAJKE NASTRADALE TANJE: Umesto da ti pravimo svadbu ove godine, mi te sahranjujemo!

Kako priča Tanjina majka Milina, on i njen verenik Mladen su te večeri bili na proslavi “reprize” Nove godine u jednom restoranu.

CRNA STATISTIKA NA PUTEVIMA Za tri dana četvoro mrtvih i 400 pijanih

Stravična nesreća koje se dogodila 2. januara zavila je Žitkovac u crno. Mlada Alksičanka Tanja Jović (29) poginula je na licu mesta pošto je auto u kome je bila udario svom snagom u paletu betonskih poloča. Porodica Jović je još uvek u šoku posle stravičnog gubitka koji ih je zadesio.

Kako priča Tanjina majka Milina, on i njen verenik Mladen su te večeri bili na proslavi “reprize” Nove godine u jednom restoranu, kada ih je u povratku Milan, koji je sa njima bio u kafani, povezao autom.

– Kada su bili blizu kuće, Milan nije hteo da ih pusti da izađu, već ih je molio da idu sa njim do prodavnice po još piva i da nastave sa proslavom . Pošto su Tanja i Mladen to odbili, umesto da stane, on je nagazio gas iz sve snage posle dvadesetak metara udario u paletu sa beton pločama i drugo vozilo i od velike brzine se prevrnuo. Zet i Milan sedeli su napred, nisu bili povređeni, ali kada su se okrenuli, videli su da se moja Tanja ne pomera. Zet ju je vadio kod prozor, ali nije bila živa – ispričala nam je neutešna majka brišući suze sa lica.

NE MOŽETE MI NIŠTA! NIKADA ME NEĆETE UHVATITI! Ovo je poruka Malčanskog berberina

Na lice mesta nedugo zatim došla je i Hitna pomoć, ali mladoj Tanji na žalost nije bilo spasa. Kako kažu njeni rođaci, njen verenik od juče je zaključan u svojoj sobi i nikog ne pušta da uđe unutra.

– Samo gleda slike i plače. Niti jede niti pije vodu. Oni su se verili prošle godine, Trebalo je da se venčaju, zakazali smo svadbu za 1. avgust, a umesto venčanja, spremamo joj sahranu – skrhkana od bola pričala je njena majka Milina.

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I IRINEJA: Predsednik će se kasnije obratiti javnosti!

Kako kažu očevici nesreće, vozač „opela“ prešao je na suprotnu stranu kolovoza u vreme kada je ova ulica bila pusta.

 Milan će nakon isteka zadržavanja od 48 sati biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, s obzirom na to da mu zbog vožnje pod dejstvom alkohola koja je dovela do smrtnog ishoda, preti kazna zatvora do osam godina.

Tanja će biti sahranjena u subotu, na groblju u rodnom Žitkovcu kraj Aleksinca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter