Izvor: kurir
09.07.2024 u 12:45
0

TVRDI DA BIVŠOJ PARTNERKI NIJE ZAPALIO BMW: Na saslušanju se branio uhapšeni za požar na Voždovcu

M. M. koji se sumnjiči da je bivšoj partnerki na Voždovcu zapalio BMW, kako Kurir sazanje, na salsušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu negirao je da je on to učinio.

Njemu se na teret stavljaju krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

– Posle saslušanja tužilac je predložio da osumnjičenom M. M. bude određen pritvor, kako boravkom na slobodi ne bi uticao na svedoke kao i zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo. O predlogu će u toku dana odlučiti sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu.

Podsetimo, M. M. je uhapšen zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka prišao automobilu koji pripada njegovoj bivšoj partnerki, razbio staklo i ubacio flašu sa zapaljivom tečnošču.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je bivša partnerka i ranije prijaviljava za uznemiravanje i imao je zabranu prilaska.

Navodno, incident na Voždovcu snimile su sigrunosne kamere.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter