Izvor: 24 sedam
24.07.2024 u 13:31
0

TVRDIO DA MU JE MAŠINA ZA ČITANJE MISLI NAREDILA DA UBIJE UJNU: Razbio joj glavu keserom

Bizaran slučaj dogodio se na današnji dan.

Miloradu Mariću izrečena mera obaveznog lečenja i čuvanja u psihijatrijskoj ustanovi, on je svirepo ubistvo počinio na današnji dan, 2022. godine, u zemunskoj ulici Branka Plećaša. Milorad Marić (46), u zajedničkom dvorištu između dve kuće, ubio je ujnu Jagodu Savić (67), koju je udarao po glavi tesarskim čekićem – keserom. Mariću je 29. juna naredne godine veće Višeg suda u Beogradu izreklo obavezno lečenje i čuvanje u psihijatrijskoj ustanovi.

Ubica je tog 24. jula u 13.20 sačekao u dvorištu ujnu, i dok je širila veš, keserom je udario više puna u glavu i ubio na licu mesta.

Osumnjičeni je najpre sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio, ali je po dolasku patrole odbio da im otvori vrata. Policajci su tada bacili suzavac, razvalili vrata i uhapsili Marića.

Na saslušanju u Višem tužilaštvu branio se da je sa rođacima, među kojima je bila i ujna, imao sukob zbog nasledstva. Ispričao je da su oni imali i mašinu za čitanje misli. Iz te mašine je, navodno, čuo razne glasove koji su mu rekli šta treba da uradi, pa je to i uradio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter