Izvor: Happy BSC
02.11.2021 u 12:06
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ POTRESNA ISPOVEST MAJKE DEČAKA- ŽRTVE NASILJA: Vršnjaci pokušali da bace učenika sa trećeg sprata!

Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“ u Beogradu potresa slučaj vršnjačkog nasilja. 

Gost „Dobro jutro Srbijo“ majka dečaka kog su vršnjaci maltretirali. 

POTRESNA ISPOVEST vršnjaci pokušali da bace učenika sa trćeg sparata. Gošća jutranjeg programa “Dobro jutro Srbijo” Ivana Popović majka mobingovanog dečaka.

Osim što su hteli da ga bace sa trećeg sprata oni su mu nudili novac da to sam skoči.

– Nažalost tako je. Ja nisam tada znala šta mu se dešava dete je dolazilo kući isprepadano, prelazio noću kod mene i supruga u krevet, trauma je bila vidljiva.

Stalno je ponavljao: Ja više neću u školu ja ću se ubiti, ja ću se ubiti. Kad god bih pitala zašto on bi govorio: Nije važno zbog čega.

– Tada se zatvorio i nikako nismo mogli da ga otvorimo kroz razgovor, mi smo videli da on popušta u školi. Drugarica iz razreda nam je rekla stravičnu realnost i mi smo tada kontaktirali razrednu, koja je jedna divna žena koja mu je pomogla i onda smo otišli i reagovali. Sve je išlo po zakonu. Od direktorice škole smo dobili molbu da cela situcija ne ide izvan škole i da se ne pročuje dalje (među nama- rekla je). Mi smo na to pristali pod uslovom naravno da se ništa više ne ponovi.

PROČITAJTE JOŠ: LONČAR: Tokom poseta stranih hirurga urađeno 112 zahvata

– Mama jednog od dečaka koji su ga maltretirali mi je prišla i  vrlo arogantnim tonom prigovorila: Zašto je cela situacija došla do razredne i direktorke. Oni su kažnjeni ukorom to postoji u elektronskom dnevniku zapisano.

– Dobijali smo poruke:  ispišite dete iz škole, ali meni nije bilo jasno zašto bi moje dete trebalo da napsuti školu kada nije problematično? 

-Kada mi je mlađi sin reko da se to zaista dešava i da oni ne prestaju sa pretnjama, ja sam svoje dete odvela u policijsku stanicu gde su se zatim svi roditelji dečaka oglasili kao nevini dok je samo jedno dete priznalo krivicu i te užasne stvari na koje su ga podsrticali i omalovažavali.

-On se družio sa decom iz drugih odeljenja i prilikom velikog odmora dečak iz njegovog odeljenja mu je prišao i gurao užinu na lice. Sve situacije i maltretiranja za koje smo saznali su nam govorila druga deca i  njihovi roditelji jer on to nije pričao. 

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJTE U EMISIJI „SAVETNIK“: Zbog čega se ljudi najčešće razvode? HAPPY TV (13:05)

– Nakon toga je prebačen u drugo odeljenje i to se smirilo on je krenuo na bolje. Direktorka škole nije našla za shodno, ni da ga pozove i pita:  Luka da li si dobro? Da li ti je sada bolje? Treba biti čovek. Drugari iz drugog odeljenja su ga štitili i nisu dali na njega.- 

Ivana je takođe iznela molbu na koju Ministarsto prosvete nije odgovorilo. 

– Dečake koji napadaju moje dete ne mogu da krivim. Smatram da su za sve krivi njihovi roditelji. O tome dovoljno govori činjenica da mi je, kada sam se žalila zbog nasilja nad mojim sinom, majka jednog od njih pretila – kaže majka.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONEU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter