Izvor: HappyBSC
30.12.2021 u 17:38
0

U EMISIJI „NA PRAVOM MESTU“(21.30) TV HAPPY: Sve tajne srpskog podzemlja! Ko je regrutovao Belivuka? Gost Kristijan Golubović!

Večeras u emisiji „Na pravom mestu“ kod Antonele Jelić na TV HAPPY  od 21.30 sve tajne srpskog podzemlja.

Kriminalci i policajac! Ko ih je hapsio-oči u oči, o strogo čuvanoj tajni i nerešenim ubistvima u Srbiji! Ko je čovek koji je regrutovao Belivuka i organizovao mafijaške likvidacije u našoj zemlji?

Večeras, vadimo policijske slučajeve iz arhive i ne dozvoljavamo da se krivci izvuku!

Sve ono o čemu ste samo slutili, večeras ćete čuti od gostiju, a najuverljivije govori neko ko se najviše i viđao sa ljudima iz podzemlja, a to je Kristijan Golubović.

Osim njega, gosti su  nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte Žarko Popović i Miloš Miša Bjelivuk.

Ne propustite emisiju koja pomera  granice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter