Izvor: ALO
11.06.2024 u 17:19
0

U OŠ „VASA PELAGIĆ“ UČENIK NASRNUO NA NASTAVNICU: gurao je i vređao zbog elektronske cigarete!

Napad na nastavnicu u osnovnoj školi u Beogradu

Incident u Osnovnoj školi “Vasa Pelagić” u Beogradu izazvao je zabrinutost među prosvetnim radnicima i javnošću. Nastavnica muzičkog vaspitanja, Aleksandra Stanković, bila je žrtva verbalnog i fizičkog napada od strane učenika šestog razreda.

Incident u učionici

Napad se dogodio nakon što je učenik, pušeći elektronsku cigaretu u učionici, bio upućen na razgovor kod razrednog starešine i zamenika direktora škole. Nakon što ga je napadnuta nastavnica uputila da učini, učenik ju je verbalno napao i fizički je gurao, izazivajući nered i neprijatnost u školi.

 

IZMIŠLJAO SVAKAKVE PRIČE: Komšije sumnjale u Jožefovu priču, ali niko nije ni slutio da se iza svega krije stravičan zločin

 

 

Reakcija sindikata

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije izdao je saopštenje osuđujući ovaj napad i istakavši da se nasilje u školama ne smanjuje, te da je bezbednost nastavnika veoma bitna. Sindikat je takođe istakao predlog da se učenik suspenduje iz nastave kako bi se normalizovao nastavni proces koji je već duže vreme ugrožen nasiljem pojedinaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter