Izvor: ALO
01.07.2024 u 19:15
0

U RUZVELTOVOJ ULICI NASTAO HAOS: Od siline udarca odletela i guma sa BMW-a (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća u Ruzveltovoj ulici

Danas popodne, Ruzveltovom ulicom odjeknula je buka sudara dva automobila, koji je izazvao zastoj saobraćaja na ovoj prometnoj deonici. Prema fotografijama objavljenim na Instagram profilu „192_rs“, do nesreće je došlo kada su se sudarila vozila marke „folksvagen“ i BMW, čija je guma od siline udarca otpala.

Fotografije sa lica mesta, koje je objavio Instagram profil „192_rs“, prikazuju trenutak sudara dva vozila, dok je BMW ostao sa otkinutom gumom, a „folksvagen“ sa oštećenim prednjim delom. Ovi snimci su izazvali pažnju javnosti i pokrenuli mnoga pitanja o uzrocima ove saobraćajne nesreće.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Nakon sudara, saobraćaj na ovoj deonici je značajno usporen, dok su se uviđaj i uklanjanje vozila odvijali. Vozači su se suočili sa poteškoćama u kretanju, a nadležne službe su brzo reagovale kako bi sanirale posledice nesreće i omogućile normalizaciju saobraćaja.

DRAMA NA JEZERU KOD ČAČKA! U toku akcija spasavanja sedam osoba, među njima i DVOJE DECE

Detalji o uzrocima ove saobraćajne nesreće, kao i informacije o stanju učesnika, za sada nisu poznati. Očevici su izneli svoje verzije događaja, ali zvanične informacije o uzrocima i eventualnim povređenima još uvek nisu dostupne javnosti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter