Izvor:
23.06.2024 u 18:22
0

U zatvoru preminuo Saša Cvetanović, ubica Nikole Bojovića

Osuđenik Saša Cvetanović, zvani Pitbul (44), koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, preminuo je u Kazneno popravnom zavodu Padinska skela u kom je služio kaznu, potvrdili su za Novosti nadležni iz zatvora

Osuđenik Cvetanović se jutros nije probudio iz sna. Odmah su reagocvale medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gde je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora, poručili su nadležni, prenose Novosti.

Za pomaganje u ubistvu Nikole Bojovića 17. juna je osuđen i Ratko Koljenšić na 30 godina zatvora.

Okrivljeni Ratko Koljenšić je u toku aprila i maja meseca 2013. u Beogradu i Budvi, s umišljajem pomogao drugome u izvršenju ubistva, tako što je zajedno sa Cvetanović Sašom, prihvatio ponudu sada pokojnog Slobodana Šaranovića, da za 30.000 evra, ubiju Nikolu Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

U optužnici se navodi da je iznajmio stan u Beogradu, u kojem je boravio sa Cvetanovićem, te iznajmio automobil od renta kar agencije, a zatim zajedno pratili kretanje i ustaljene navike Nikole Bojovića. U optužnici se navodi da je Cvetanović ubio Bojovića 29. aprila 2013. Godine, nakon čega su zajedno se vratili u Crnu Goru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter