Izvor: Kurir
25.09.2024 u 16:14
0

UBIĆU TE I POBIĆU TI SVE ŽIVO I MRTVO: Jezivo porodično nasilje u Beogradu

Optužen da je tukao, pretio i vređao vanbračnu suprugu, a onda je izbacio sa troje dece na ulicu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv V.H. (28) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

– Okrivljeni se sumnjiči da je 23. avgusta u porodičnom stanu na Novom Beograd, svojoj bivšoj vanbračnoj partnerki, sa kojom ima troje maloletne dece, najpre rekao „kur..tino, p..i k…c, j…m ti familiju, jel ideš po parkovima sa drugim čovekom“, a zatim kada je oštećena ušla u kupatilo okrivljeni je ušao za njom te joj se obratio rečima „k…..ino, da si pokupila svoje stvari“, te je gađao njenim stvarima koje su se nalazile u sobi, a potom je rukom stisnutom u pesnicu udario u predelu levog bubrega, a zatim je 2-3 puta šutnuo nogom u njenu desnu nogu, i obratio joj se rečima „ubiću te k….tino, staviću te u kolica, je…u ti familiju i mrtve i žive“ – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, nakon fizičkog napada, uvreda i pretnji izašao je iz stana, a zatim se ponovo vratio i ponovo joj se obratio rečima „kur,,,,no da si se spakovala, da se gubiš, neću više da te vidim, ako te vidim ima da te ubijem“.

– Oštećena je sutradan, zajedno sa troje maloletne dece, usled doživljenog straha po sopstveni život i bezbednost, otišla iz stana u kojem je živela sa okrivljenim. Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i meru bezbednosti, zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine kao i da mu produži pritvor u kojem se  nalazi – dodaje se u saopštenju tužilaštva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter