Izvor: kurir
07.06.2024 u 11:06
0

UBIĆU TE KADA POSTANEŠ PUNOLETAN! I OCA I MAJKU ĆU DA TI UBIJEM Bivši fudbaler Nikola Petković priveden na saslušanje u tužilaštvo

Bivši fudbaler Nikola Petković, koji je uhapsen u sredu zbog sumnje da je 30. maja, pretio i vređao maloletnika, prebačen je u pratnji policije na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, Petkoviću, koji je već optužen i za napad na košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici u februaru ove godine na teret se stavljaju krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

On je, kako je navedeno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, na teritoriji opštine Savski venac, 30. maja, nakon sto su se sukobile dve grupe osnovaca, dečaku izrekao niz uvreda i pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

– Govorio mu je ‘kada budeš punoletan naći ću te i ubiti, tvog oca i majku…’ ponašajući se prema njemu na način na koji se vređa ljusko dostojanstvo – navodi se iz ovog tužilaštva.

Petković je, prema nezvaničnim saznanjima, ušao u sukob sa maturantima škole koju pohađa njegov sin.

Protiv njega je, da podsetimo, već podignuta optužnica u istom tužilaštvu zbog ugrožavanja sigurnosti i to košarkaša Nemanje Bjelice. Ceo incident snimile su sigurnosne kamere u igraonici, a košarkaš je sve prijavio policiji i tada je ispričao da je sedeo za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

Petković je i tada bio uhapšen, ali je posle saslušanja bio pušten da se brani sa slobode.

– Sve se desilo u dečijoj igraonici u tržnom centru u Beogradu kada je Petković prvo pretio košarkašu, a zatim na njega krenuo sa makazama u rukama, i to pred detetom. Počeo je da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao da će da ga „ubije, odere i iseli u Prigrevicu“, kao i da će da mu „uzme sve pare“ – podseća izvor Kurira.

Kako navodi, Bjelica je navodno na saslušanju otkrio da ovo nije bio prvi put da od bivšeg fudbalera prima pretnje. Prvi put to se navodno dogodilo u jednom spa-centru u Beogradu.

– Bivši fudbaler tada je navodno pretio Bjelici da će njegovi prijatelji iz jednog crnogorskog klana da ga „oderu“ – otkriva naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter