Izvor: kurir
04.07.2024 u 22:39
0

UBIO OCA, BABU I DEDU, POSLAT NA PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE U BEOGRAD Aleksa Milojević upućen u Specijalnu zatvorsku bolnicu

Aleksa Milojević iz Knjaževca, osumnjičen da je hicima iz lovačke puške ubio oca, babu i dedu upućen je na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Aleksa se tereti da je 6. juna u porodičnoj kući ubio bolesnog oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i nepokrenog dedu Miloša (81), a na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru je dva sata davao iskaz u kom je naveo „da se seća da je kobnog dana iz podruma uzeo oružje, ali da se ne seća samog zločina“.

Kako je pisao, osumnjičeni je opisao šta se dešavalo neposredno pre nego što je ispalio smrtonosne hice u svoje ukućane, kao i šta se dešavalo nakon što se ispalio hice.

 

ČUJU SE PUCNJI, POLICIJA NAPRAVILA BARIKADU“ Napeto u Resniku, policajac umalo pregažen?

Sećam se da sam sišao u pordum u kom se nalazi ormar s oružjem. Izvadio sam pušku i napunio sam je, a onda sam krenuo uz stepenice u prizemlje kuće. Od momenta kada sam poslednjeg stepenika kročio u prizemlje, gde su bili baba, deda i tata, ja se više ničega ne sećam. Ne sećam se kako sam pucao ni u koga sam prvo pucao – navodno je na salušanju rekao Aleksa Milojević, koji posle hapšenja 6. juna nije izneo svoju odbranu u tužilaštvu jer je tada, kako je rekao, bio pod velikim stresom i trebalo mu je vremena da se smiri.

Osumnjičeni za trostruko ubistvo potom je rekao da je, posle tog prekida filma, sledeće čega se seća, to da je seo u jednu od soba u kući i da je uzeo telefon.

– Pošto sam ih pobio, seo sam i telefonirao. Zvao sam se rođake i prijatelje iz imenika i rednom sam im govorio da sam ubio babu, dedu i oca – izjavio je Milojević.

Podsetimo, komšije uhapšenog mladića kažu da je on godinama sam brinuo o bolesnim ukućanima, te da pretpostavljaju da više nije mogao da se nosi sa tim.

– Njega je mama ostavila kad je bio mali, odrastao je sa ocem, babom i dedom. Kada su se porazboljevali, vodio je računa o njima. Deda je bio u najlošijem stanju, nepokretan i dementan, otac mu se šlogirao, a baba je bolovala od srca. Aleksa je nameravao da dedu stavi u dom, ali se baba tome protivila i moguće da se tu našao u „nebranom grožđu“ – ispričale su ranije komšije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter