Izvor: Kurir.rs
20.10.2022 u 13:32
0

UHAPŠEN MUŠKARAC (61) U TRSTENIKU: Vređao i napao popisivače u dvorištu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku podneće prekršajnu prijavu protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog prekršaja vređanje i vršenje nasilja po Zakona o javnom redu i miru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On se sumnjiči da je sinoć u svom dvorištu vređao dvojicu muškaraca koji su vršili popis, kao i da je jednog od njih pedesetdevetogodišnjaka, više puta odgurnuo.

Evo šta da radite ukoliko niste kod kuće za vreme popisa ili ste prijavljeni na drugoj adresi!

Policija je odmah, po prijavi, izašla na lice mesta i obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Trsteniku koje se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, dok je sudija Prekršajnog suda u Trsteniku naložio da se protiv šezdesetjednogodišnjaka podnese prekršajna prijava u redovnom postupku. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter