Izvor: Kurir
13.07.2024 u 16:51
0

UHAPŠEN MUŠKARAC U ZEMUNU ZBOG PREBIJANJA BIVŠE PARTNERKE: Šamarao je i pretio da će je ubiti, određen mu pritvor!

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog A.R. (40) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici koje je izvršio na štetu svoje bivše vanbračne supruge.

Uhapšenom se stavlja na teret da je oštećenoj zadao nekoliko udaraca otvorenom šakom u predelu lica i pretio joj da će je ubiti, a navode krivične prijave je negirao.

NESREĆA KOD LJUBOVIJE! Pao sa surf daske i završio ispod čamca

Imajući u vidi da je u pitanju lice prema kome su ranije izricane hitne mere prema Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, te da postoji opasnost da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da će ponoviti krivično delo rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu, a po predlogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom je određen pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter