Izvor: blic
11.10.2024 u 12:57
0

UHAPŠEN SRPSKI KAMIONDŽIJA U FRANCUSKOJ: Oblepio kokain po telu, pa krenuo u Veliku Britaniju

Državljanin Srbije uhapšen u Francuskoj sa dva kilograma kokaina Vrednost zaplenjenog kokaina procenjena je na oko 100.000 evra

Državljanin Srbije išao je iz Belgije za Veliku Britaniju, a francuska policija ga je zaustavila na auto-putu u gradu Denkerku. Uhapšen je pošto su kod njega pronađena dva kilograma kokaina.

Policijska akcija sprovedena je 7. oktobra na auto-putu A16 u gradu Denkerku na severu Francuske.

Policija je zaustavila kamiondžiju i obavila detaljan pregled vozila i vozača. Pretresom je pronađena droga. Deo narkotika bio je sakriven u kamionu, a deo je bio sakriven na telu vozača, ispod pazuha – navode izvori francuskih medija i dodaju:

– Naime, vozač je oblepio telo paketima kokaina, misleći da neće biti otkriven. Vrednost zaplenjenog kokaina procenjena je na oko 100.000 evra.

Branio se konfuzno

Nakon ovog otkrića, Srbin je odveden u policijsku stanicu, gde je izneo konfuznu odbranu.

– Optuženi je izneo nepovezanu odbranu. Prema njegovoj verziji, njemu su u Belgiji nepoznate osobe naredile da preveze kokain u Veliku Britaniju, a on je u strahu od njih, kako je rekao, morao da pristane. On je, navodno, rekao i da on ne može sada da stupi u kontakt sa tim osobama, jer nema njihov kontakt niti ih poznaje – naveo je izvor francuskih medija.

Državljaninu Srbije određen je istražni zatvor do početka suđenja, koje je zakazano da danas popodne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter