Izvor:
01.06.2024 u 17:15
0

UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA POLICAJCA: Dostavljao podatke bubicom pa dolijao

Policija u Šapcu uhapsila je D.S. (26) iz Surčina zbog sumnje da je napao službeno lice u vršenju dužnosti, saoštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

On se sumnjiči da je u petak ispred jedne auto-škole u toku polaganja teorijskog vozačkog ispita, koristeći nedozvoljena sredstva, bežičnim putem, dvojici kandidata dostavljao podatke o tačnim odgovorima, dodaje se u saopštenju.

Pošto je uočen od strane policajca koji mu je prišao, osumnjičeni ga je odgurnuo vratima automobila u kojem se nalazio, nanevši mu povrede po stomaku, a potom pokušao da pobegne.

Policajac ga je, kako se dodaje u saopštenju, sustigao i uhapsio, a osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter