Izvor: novosti
29.07.2024 u 17:52
0

UHAPŠEN ZBOG ZLOUPOTREBE : Oštetio firmu za više od milion dinara

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su I. N. (48) iz Beograda.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti.

POTPUNO GO MUŠKARAC PAO SA 27 SPRATA BEŽEĆI OD OTMIČARA : Zbog otmice je uhapšen Boris A, dok se za trojicom muškaraca traga

Sumnja se da je on kao zaposleni u jednoj ivanjičkoj firmi, u januaru ove godine, karticu za točenje goriva ovog preduzeća koristio za plaćanje goriva u drugim vozilima. Na ovaj način je, kako se sumnja, oštetio firmu iz Ivanjice za 1.121.770 dinara.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter