Izvor: Sputnik
22.08.2024 u 17:24
0

UHAPŠENE DVE OSOBE U EPS-U: Prebacile milione dinara na račune svojih poznanika

Dve osobe uhapšene su zbog zloupotreba u "Elektroprivedi Srbije" čime su to preduzeće oštetile za 4,3 miliona dinara, saopšteno je iz MUP-a.

Uhapšene u akciji sprovedenoj u saradnji Uprave kriminalističke policije i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu osumnjičene su za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.
Uhapšene T. M. (63) i B. V. (63) sumnjiče se da su, od početka 2018. do sredine prošle godine, kao zaposlene u AD „Elektroprivreda Srbije“ više puta novac koji su građani uplatili za korišćenje električne energije prebacile na račune svojih poznanika koji nisu plaćali struju.
Takođe, sumnja se da su uplate građana za struju evidentirale kao izmirene i na taj način kompaniju oštetile za oko 4,3 miliona dinara.
T. M. i B. V. određeno je zadržavanje do 48 časova i one će, uz krivičnu prijavu, biti privedene nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz MUP-a.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter