Izvor: Novosti
26.02.2023 u 09:22
0

UHVAĆENI RUMUNI SA 40 KILOGRAMA DROGE: Hapšenje na graničnom prelazu Ribarci

Na graničnom prelazu Ribarci između Srbije i Bugarske dvojica uhapšena su dvojica državljanina Rumunije sa preko 40 kilograma droge, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Prilikom prelaza državne granice na izlazu iz Srbije u vozilu marke OPEL Zafira u prtljažniku je pronađen 41 paket u kojima se nalazi sasušena zelena biljna materija za koju se sumnja da je marihuana.

RAZBOJNIK HARA ZVEZDAROM: Ušao u lokal i ukrao dva tableta, mobilni i sav novac!

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika iz Bosilegrada i Surdulice.

Merenje supstance pokazalo je da ima 40145 grama bruto težine, koja je zaplenjena, a dvojici državljanina Rumunije na teret se stavlja neovlašćeno proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

PLJAČKA U NOVOM SADU: Muškarac NAORUŽAN upao u kladionicu i odneo sav pazar

Osumnjičeni će biti sa krivičnom prijavom privedeni zameniku Višeg javnog tužioca.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter