Izvor: blic
10.01.2021 u 19:26
0

UŽAS U NIŠU: Povređeni čovek izvučen iz kuće u plamenu, vatrogasci lokalizovali požar

Jedna osoba povređena je u požaru koji je izbio u privatnoj kući oko 18.20 časova u ulici Branka Radičevića u Nišu. Zahvaljujući brzoj intervenciji niškog vatrogasca, povređeni čovek je izvučen iz kuće u plamenu a požar je lokalizovan.

Prema nezvaničnim informacijama, povređen je vlasnik kuće koji je predat ekipi Hitne pomoći koja ga je odvezla u Urgentni centar KC u Nišu.

SVE O KORONI

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA NAKON SMRTI MARADONE: Doktor optužen da je sve falsifikovao!

DULE VUJOŠEVIĆ ODABRAO IDEALNU PETORKU PARTIZANA OD IGRAČA KOJE JE TRENIRAO

TIRANA NE ZABORAVLJA DUEL SA SRPSKIM ŠAMPIONOM

Nakon dijagnostike biće utvrđen stepen njegovih povreda. Vatrogasci koji su intervenisali da dva vozila gase požar nakon čega će biti utvrđen uzrok.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter