Izvor: Alo
16.09.2024 u 10:46
0

UŽAS U OBRENOVCU: Čovek automobilom vukao radnika na pumpi jer mu nije natočio benzin

Nasilni vozač potom pobegao i policija traga za njim

Radnik na benzinskoj pumpi u Obrenovcu, M.Đ. (34) povređen je kada ga je vozač uhvatio za ruku i vukao automobilom po pumpi.

MLADIĆI PRETUČENI MOTKAMA PO GLAVI: Pretučeni u dvorištu kuće na Zvezdari

Napad na radnika dogodio se sinoć oko ponoći kada je nasilni vozač došao na pumpu.

– Radnik mu je rekao da trenutno ne može da toči bezin. Tom prilikom vozač automobila ga je uhvatio za ruku i startovao automobil. Tako ga je vukao nekoliko metara, nesrećni čovek je u jednom trenutku pao na kolena – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je nasilni vozač potom pobegao i policija traga za njim.

– Radnik na pumpi zadobio je povrede na kolenima. Njega je hitna pomoć prevezla u Dom Zdravlja u Obrenovcu. Pretpostavlja se da je reč o lakšim telesnim povredama – rekao je sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter