Izvor: Informer
29.09.2024 u 15:07
0

VALJEVO ZAVIJENO U CRNO: Poznat identitet devojaka nastradalih u nesreći!

Dve devojke J.S. (24) i K.P. (23) iz Valjeva nastradale su u jezivoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Valjevu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros oko 4.05 u mestu Blizonje kada je automobil marke „audi A4“ u kom je bilo pet osoba, sleteo sa puta u betonski kanal. U ovoj nezgodi teško su povređeni vozač i još dvoje putnika.

REKAO DA MU NESTALO GORIVA NUDIO PRSTENJE: Vozač upozorio na prevarante na auto-putu između Jagodine i Ćuprije

– J.S. i K.P. su nastradale na mestu nezgode, a tri osobe iz vozila su prevezene u bolnicu. I oni su teško povređeni. Ne znam šta se tačno dogodilo – kaže jedna meštanka iz Blizonje.

Prema njenim rečima svi su ostali u šoku nakon saznanja da se tragedija jutros dogodila.

– Tuga, dve devojke su nastradale i to u godinama kada su počinjale da žive. Čula sam da su negde slavili punoletstvo i da su se vraćali… Ne znam koliko je to tačno, ali u svakom slučaju jeziva tragedija – kaže žena i dodaje da odlično poznaje porodicu J.S. i da ne zna kako će njeni najmiliji ovo da prežive.

Inače, na tom istom mestu, kako nam je objasnila sagovornica često se događaju nezgode.

– Tu je neki prevoj i rizičan je put, pre nekoliko godina tu su nastradali zet i tašta… a da ne pričam koliko se još nezgoda tu dogodilo – kaže meštanka koja nije želela da joj objavljujemo ime.

Pretpostavlja se da je uzrok nezgode vlažan asfalt, ali brzina kretanja, međutim šta se tačno dogodilo bić utvrđeno istragom koja je u toku.

Policija je obavila uviđaj a obaviće razgovor i sa vozačem audija koji ima 22 godine.

– On je teško povređen, kada to njegovo zdravstveno stanje bude dozvolilo, policija će sa njim obaviti razgovor – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter