Izvor: Blic
07.10.2024 u 09:51
0

VOZAČ IZ BAČKOG PETROVCA BIO PIJAN : Majka poginula, troje dece i muškarac povređeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu uhapsili su državljanina Republike Hrvatske I. P. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je juče u Bačkom Petrovcu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba poginula, a povređene su četiri, među kojima troje dece.

Kako se sumnja, do nezgode je došlo, kada je I. P, koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter