Izvor: Blic
06.09.2024 u 14:47
0

VOZAČA SU IZVLAČILI IZ AUTOBUSA: Stravične scene na mestu sudara dva autobusa

Stravične scene na mestu sudara dva autobusa na Belim vodama, krv na sve strane: "Ovo u životu nisam video"

„Čuo sam strahovit jauk naroda, a onda sam video sudar. Nisam mogao da verujem šta se dešava“. Ovim rečima za „Blic“ priča očevidac stravične nesreće koja se dogodila u Vodovodskoj ulici na Čukarici u kojoj su se sudarila dva gradska autobusa.

U nesreći ima povređenih, a kako saznajemo od očevidaca, vozači gradskih autobusa su prevezeni kolima Hitne pomoći.

Kako javlja RTS, sudarili su se autobusi na linijama 512 i 55. Povređeno je 11 osoba, od kojih je dvoje zadobilo teške povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

„Ovo u životu nisam video“

– Krenuo sam na stovarište, a onda sam čuo strahovit jauk naroda i video sudar. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Kad sam pogledao, to je bilo nešto stravično – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, policija je došla u roku od dva do tri minuta, a istovremeno je došla i Hitna pomoć.

– Video sam da izvlače jednog vozača autobusa, stavili su ga u kola i odvezli u Urgentni centar. Posle su odvezli još četiri ili pet putnika iz autobusa. Vidite i sami, ovo je stravičan sudar, ovo u životu nisam video. Ovo je prosto strašno – kaže on.

„Jedan vozač se tresao“

Kako javlja reporter sa lica mesta, ulica u kojoj se sudar dogodio je zatvorena, a saobraćaj je obustavljen. Na putu su jasno vidljivi tragovi krvi.

Prema rečima očevidaca, sudar se dogodio prilikom pokušaja mimoilaženja dva gradska autobusa.

– Putnici su uzeli prvu pomoć iz autobusa da saniraju povrede pre nego što je stigla Hitna pomoć. Vozač autobusa na kojeg je drugim vozilom naleteo njegov kolega se tresao kao prut – kaže očevidac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter