Izvor:
26.03.2018 u 14:41
0

ZASEDA POLICIJE U VIŠEGRADSKOJ: Uhapšeni dok su sekli kablove!

Petočlana organizovana grupa kradljivaca, koja je krala kablove iz šahta, uhapšena je jutros na uglu Višegradske i Kneza Miloša, u samom centru Beograda.

Kriminalistička policija Savskog venca uhapsila je petočlanu krimi-grupu zbog krađe telekomunikacionih kablova.

Inspektori sa Savskog venca postavili su neverovatnu zasedu na uglu Višegradske i Kneza Miloša i u jednom šahtu otkrili čak 5 članova krimi-grupe u trenutku dok su sekli i krali kablove javnog preduzeća Telekom Srbija.

Oni su ih uhapsili i priveli u Prvo javno tužilaštvo gde su protiv njih podnete krivične prijave za tešku krađu i uništenje tuđe stvari.

Sumnja se da je petorka odgovorna za još nekoliko krađa kojima je naneta velika šteta i Telekomu i građanima, koji su zbog toga bili bz usluge ovog preduzeća.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Been

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter