Izvor: KURIR
04.08.2024 u 10:42
0

ZASTRAŠUJUĆA ISTINA O DEŠAVANJIMA U KUĆI NA ČUKARICI: „Dečak je izgradio mehanizme kako da se zaštiti od OCA NASILNIKA“

I.A. (40), očuh sa Čukarice koji se sumnjiči da je brutalno zlostavljao svog pastorka (5), sumnjiči se da je vršio nasilje i nad svojim biološkim sinom (8). Kako se nezvanično saznaje ovaj mališan je trenutno u prihvatilištu gde psiholozi razgovaraju sa njim.

Prema informacijama, I.A. je preuzeo brigu o svom detetu nakon što je njega i mališana ostavila dečakova majka. O njoj niko ne zna ništa, te je nakon hapšenja I.A. zbog sumnje da je pastorku pekao ruke i noge na ringli, o dečaku (8) brigu preuzeo Centar za socijalni rad. Dečak je trenutno u Prihvatilištu, a iz njegovog svedočenja Tužilaštvo i policija su otkrili zastrašujuću istinu o dešavanjima u kući na Čukarici.

– Dečak je izgradio mehanizme kako da se zaštiti od oca nasilnika. On je ispričao da ne sme da plače, jer plač nervira njegovog tatu i da samo ako ne bude plakao neće dobiti batine. Kaže da je dečak (5) nervirao njegovog tatu jer je stalno plakao – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema rečima izvora, sumnja se da je I.A. svog pastorka tukao zbog čega je mališan plakao. Tada bi, zbog plača, usledilo još brutalnije zlostavljanje.

– On je pastorka tukao brutalno i nakon batina je znao da ga drži u ćošku po 20 sati. Mališan je imao jezive povrede, on je njemu čak gurao tuš u usta da ga ućutka – opisuje jezive detalje izvor.

Terao sina da pali ringlu na kojoj je pekao telo dečaka

Sve to je gledao sin od I.A. kojeg je otac terao da pali ringlu!

– On je njega terao da pali ringlu i gleda dok on peče ruke i noge svom pastorku – kaže izvor.

Očuh u pritvoru, majka na slobodi

Podsetimo, I.A. (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno tukao, a potom pržio ruke i noge svom petogodišnjem pastorku saslušan je pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gde se branio ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor koji je sud usvojio, dok je majka dečaka koja je bila uhapšena zbog zanemarivanja sina puštena na slobodu jer su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru.

DAČIĆ O HAPŠENJU U BEOGRADU: Sprečena još jedna mafijaška likvidacija u Beogradu, uhapšene tri osobe

Osumnjičeni A.I. je nakon hapšenja bio smešten u psihijatrijsku ustanovu „Dr Laza Lazarević“. On je, prema saznanjima, tamo psihijatrijski veštačen, nakon čega je sproveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gde je saslušan. On je, prema informacijama koje posedujemo, odlučio da se brani ćutanjem na optužbe da je izvršio jezivo zlostavljanje svog pastorka.

Majka dečaka puštena je iz pritvora u kojem je bila zbog sumnje da nije ništa preduzimala da zaštiti sina od pomahnitalog partnera. I ona je, kao i on, odlučila da ćuti pred tužiocem.

– Njoj su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru. Pritvor joj je određen zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, a kako su oni saslušani, nema više razloga za pritvor – objašnjava izvor.

„Eto, desilo se“

Dan nakon otkrivanja zločina, na licu mesta, gde je očuh iz pakla brutalno zlostavljao pastorka, zatečen je jeziv prizor.

Garderoba razbacana po dvorištu, dečije igračke, papuče… Automobil parkiran u dvorištu kuće sa otvorenim prozorom u kojem se nalazi gomila nabacanih stvari. U naselju muk i tišina, a komšije su u neverici.

Prema rečima komšija, kada su pitali I.A. šta se njegovom pastorku dogodilo, kada su videli da ima zamotane ruke, on je samo kratko odgovorio: „Opekao se, eto desilo se.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter