Izvor: KURIR
30.05.2024 u 12:30
0

ŽENA KOJU JE U UŽICU UDARIO AUTO JE PREDSEDNICA SUDA: Policajac i radnik bolnice sprečili da automobil pređe preko nje!

Žena koja je u utorak uveče povređena na parkingu benzinske pumpe u centru Užica prevezena je helikopterom u Beograd. Kako saznajemo, u pitanju je Jasminka Obućina iz Sevojna, nekada predsednice Privrednog suda u Užicu, a sada predsednica Privrednog apelacionog suda u Beogradu.- Kad je prolazila pored pumpe, nju je dok se isparkiravao sa parking mesta, oborio automobil kojim je upravljao M.R. (29) iz Užica. Pri tom je zadobila teške povrede glave. Na pumpi postoje kamere koje će pokazati šta se zapravo dešavalo – saznajemo od izvora bliskog istrazi. Naš izvor dodaje da će protiv vozača automobila biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Ona je odmah prebačena u užičku bolnicu, a zbog teških povreda glave oko ponoći prebačena je helikopterom za Beograd.

Oborenoj ženi, kako saznajemo, odmah su pritrčali u pomoć policajac Ivan Lazić, inače pomoćnik komandira policijske ispostave Užice, koji je sprečio vozača da ne pregazi palu ženu dok je išao unazad, i Ivan Grujičić, koji radi na anesteziji u užičkoj bolnici, koji je povređenoj pratio puls i pružio neophodnu pomoć dok nije došla Hitna pomoć.

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavila objava svedoka ovog događaja.

– Dok mi se dete igralo u parkiću preko puta pumpe, video sam kako jedan mladi policajac spasava život ženi koju gazi auto. Naime auto se isparkiravao, ali kako ženu nije video udario ju je i žena je pala. Policajac je munjevito fizički zaustavio auto kako ženu auto ne bi dalje gazio, a pre toga videvši šta se dešava pretrčao je 30 metara do mesta nemilog događaja kao ptica. Čujem da je povređena žena predsednik suda, negde u Beogradu, inače je naša Užičanka. Mislim da bi bilo značajno pohvaliti ovog mladog policajca, Lazić čini mi se da se zove – piše ovaj svedok.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter