Izvor: Kuri
13.07.2024 u 18:02
0

ŽENI OTELI TORBU SA NOVCEM I TELEFONOM: Jedan mladić uhapšen, drugi u bekstvu!

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao uhapšenog Dž.B. (21) zbog krivičnog dela Teška krađa u sticaju sa krivičnim delom Teška telesna povreda.

– Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 10.07.2024. godine, u ranim jutarnjim časovima u Zemunu, u saučesništvu sa još jednim osumnjičenim za kojim je raspisana potraga, otrgnuo torbu sa ramena oštećene u kojoj su se nalazila lična dokumenta, mobilni telefon i novac, kojom prilikom je oštećena pala i zadobila tešku telesnu povredu – navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

JEZIVA SCENA U KALIFORNIJI: Obezglavio majku i oca, izašao krvav na ulicu

Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticanjem na saučesnika koji je u bekstvu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter