Izvor: Telegraf
25.09.2022 u 13:05
0

ZORICA JE NESTALA PRE 3 DANA, JOŠ UVEK NEMA VESTI O NJOJ: Ponela je punu torbu, ostavila dokumenta!

O nestaloj Zorici Lojpur (43) iz Pančeva, već treći dan nema novosti. Porodica nije primila poziv od policije niti kakvu dojavu.

Iako je prethodnih dana stigao poziv iz Beograda da je viđena kod jednog restorana, snimci s kamera to nisu uspeli da potvrde. Nema dokaza ni za to, sem reči konobara, tada uverenog da ju je video.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako Zoričina sestra Jelena kaže telefon nestale bio je isključen već sat vremena pre izlaska iz stana.

– Novčanik nije ponela, ali u njemu nema novca. Dokumenta su tu. Ponela je torbu, na snimku se vidi da ima dosta stvari. Pasoš nije ponela, ličnu kartu nije ponela – kaže ona dodajući da nemaju rodbinu kod koje bi mogla da se uputi, te da isključuje pokušaj prelaska granice.

ZAUSTAVIO VOZILO, IZVUKAO ČOVEKA, TUKAO I OPLJAČKAO! Podignuta optužnica zbog razbojništva u Pančevu

– Jedino što nam pada na pamet jeste da se uputila ka nekom manastiru – kaže zabrinuta Jelena.

Mlada žena je izašla iz zgrade ujutro 22. septembra nešto posle osam sati. Na sebi je imala crnu jaknu sa žutom kapuljačom i rukavima, crne helanke i šarenu torbu. Visoka je oko 160 cm, ima oko 60kg, braon oči i plavu kosu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter