Izvor: INFORMER
18.06.2024 u 20:45
1

ZVICER LOCIRAN UKRAJINCI GA NAŠLI: Uhapšeni atentator iz zatvora u Ukrajini otkrio u Skaj porukama kako su došli do vođe „kavčana“

Crnogorski istražni organi su u posedu poruka sa kripotovane aplikacije "SKY", koje su osumnjičeni za atentat na Radoja Zvicera u Ukrajini vodili iz tamošnjeg zatvora.

Ove poruke poseduju istražni organi Crne Gore. U njima, kako istraga sumnja, komunicira lice koje se nalazi u ukrajinskom zatvoru, a za koje se prepostavlja da je Stefan Đukić, ranije Mandić, član barskog ogranka „škljarskog klana“.

Kako informer. rs saznaje, presretnute su poruke sa Skaja sa njegovom majkom.

„SKY“ poruke u kojima se između ostalog pominje ovo krivično delo, odvijaju se između širfe korisnika pod šifrom 92TSA1 (stefan Đukić) i OE3O6I (njegova majka). Poruke su iz 2020. godine.

Pored ubistva Jovana Klisića, u navedenim porukama pominje se i napad na Radoja Zvicera koji se dogodio u Ukrajini. U materijalu koji poseduje portal Dan postoje i audio poruke na kojima je glas ženske osobe, koje su u sklopu foldera iz ove komunikacij

92TSA1: Izaću i odavde, samo gledaj.

92TSA1: Ne sme procuriti informacija nigde.

OE3O6I: A to su ti bajke da ćeš izaći iz Ukrajine, samo ćeš dobiti više godina zatvora gore.

92TSA1: A ok gledaj, pa da vidiš.

OE3O6I: Sve su vas kamere snimile.

92TSA1: Majko, ne se*i.

92TSA1: Mi smo sa policijom radili.

92TSA1:  Oni nas uhapsili radi para.

92TSA1: Boli njih ku**c za Zvicera, oni su ga i locirali.

POSUO PO SEBI LITAR BENZINA I UZEO BAKLJU: Mladić hteo da se spali u parku pred decom

Stefan Đukić potom navodi kako se nalazi u zatvoru u Kijevu u kojem ima 4.000 ljudi, kao i da lažne papire na makedonsko ime, kako bi izašao uz kauciju. Takođe priča kako treba da plate dva miliona evra tamošnjem ministru policije kako bi četvorica optuženih za atentat na Zvicera pobegli iz zatvora.

Pored toga, Stefan Đukić komentariše i presudu Jovanu Vukotiću, vođi „škaljarskog klana“, kasnije ubijenog u Istanbulu.

OE3O6I: Vidiš, čitam juče, Vukotića oslobodiše jer ima dokaze da nije bio tu.

92TSA1: A to je smeće, kakvo nema taj Vukotić.

U jednom delu poruka, prema sumnjama istrage, vodi se konverzacija u kojoj se komentariše napad na Radoja Zvicera.

OE3O6I: Dobro da ovog nisi ubio, eto da nemaš na duši nekoga kakav god da je zlikovac, neka to drugi rade, i da si me poslušao ne bi imao sad Zvicera za vratom.

OE3O6I: Uh, ali što je tu je, Bog samo može da pomogne.

OE3O6I:  I pomoći će.

Pred podgoričkim Višim sudom već nekoliko godina vodi se sudski postupak povodom ubistva Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića.

Specijalno tužilaštvo je Stefana Đukića (Mandića) označilo kao direktnog izvršioca likvidacije Klisića i ranjavanje Gardaševića 1. novembra 2019. godine, dok se njegova supruga, majka i polubrat – Danijela Mandić, Zorica Đurović, Vuk Lakićević, zatim Marko Vujadinović (27), Hasip Murić (44), Andrija Glavičanin i Bojan Vuksanović terete za stvaranje kriminalne organizacije. Optuženi su ranije negirali sve navode iz optužnice i negirali su izvršenje krivičnog dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVICER LOCIRAN UKRAJINCI GA NAŠLI: Uhapšeni atentator iz zatvora u Ukrajini otkrio u Skaj porukama kako su došli do vođe „kavčana“”

  1. E ovo SAD je DOKAZ da ste CIJELO VRIJEME IZMISLJALI i ovo sad opet ste SVE IZMISLILI VI CRNOGORCI POPUT TOG CRNOGORCA VODITELJA U CIRILICI…

    Oni CRTANI MAGAZINI one skripte IZ JUGOSLAVIJE SU BILI OZBILJNIJI OD VASHEG PISANJA NA HAPPY GLÜCKsburg TV

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter