Izvor: INFORMER
04.07.2024 u 07:14
0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JUL: Blizanci imaju priliku da dobiju novi posao, a evo ko ima intenzivan društveni život

Lavovi u ovom periodu imaju intenzivan društveni život i možda im se svidi više osoba.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Možda će se vaš ljubavni život iskomplikovati zbog uticaja okoline. POSAO: Mogući problemi ako radite s inostranstvom ili vam posao podrazumeva putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Biće vam svakako lakše da nađete ljubavnog partnera. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete skloni idealizovanju drugih. Treba pažljivo da birate i držite oči širom otvorene. POSAO: Imaćete prilike da dobijete bolji posao. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Dan će biti pun izazova kada je ljubav u pitanju. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ako se već nije desila. Sada je pravo vreme da krenete u novom smeru. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Krenućete u neke nove projekte, jer ćete biti puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Promenljivo.

NOVČANI HOROSKOP ZA JUL: Škorpije nekontrolisano troše, a evo kome će pare dolaziti same od sebe

DEVICA

LJUBAV: Najbolje je da ne donosite definitivne odluke i da ne povlačite radikalne poteze. Dajte sebi vremena za razmišljanje. POSAO: Bićete usmereni na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju s nekim ko vam se dopada ili čak ući u pomalo nedefinisanu vezu. POSAO: Problem s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete strastveniji nego inače i telesna bliskost s osobom koja vam se dopada biće vam bitnija od svega. POSAO: Vaše verbalne sposobnosti će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija će vam doneti nove prilike za ljubav, ali ne naročito značajne. POSAO: Vodite računa o novcu i izbegavajte impulsivno trošenje. ZDRAVLJE: Stabilno.

LJUBAV: Moguće je da ćete igrom slučaja sresti nekoga ko će vam se dopasti i da će taj susret potpuno zaokupiti vašu pažnju. POSAO: Problemi u sferi logistike. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku vezu. POSAO: Problemi u procesu rada, koji će vas omesti. Moguća je i blaga zategnutost odnosa s nadređenima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Vrlo ste zaljubljivi i sve što neko treba da uradi da bi vas osvojio jeste da zagolica vašu maštu. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini ili ćete raditi više poslova. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter