Izvor: Novosti
18.08.2024 u 21:29
0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. AVGUST: Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Vodoliji

Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Vodoliji, koji se dešava jednom godišnje - na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima.

 

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Sa punim mesecom u kući planova i društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate veze sa osobama iz medija i velikih udruženja i organizacija. Slobodnim Ovnovima mogu da se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Pun Mesec u kući karijere i društvenog ugleda, pod uplivom Marsa i Jupitera iz kuće novca, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnog ili honorarnog angažmana. Pozicija Marsa i Saturna donosi uspeh sportistima i umetnicima.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)
Vaš vladalac Merkur, oslabljen i pozicijom u Lavu i retrogradnim hodom, pravi opoziciju sa punim Mesecom, pa budite pažljiviji ako poslujete sa strancima. Odložite putovanja i potpisivanje ugovora. Oslonite na svoju intuiciju
Rak (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, pun u osmoj kući (jednom godišnje) pravi napet aspekt sa retrogradnim Merkurom, pa ste prilično konfuzni i skloni nelogičnim zaključcima. Trigon Meseca sa Marsom i Jupiterom donosi vam podršku saradnika, rođaka, dece.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Pun Mesec u kući partnerskih odnosa, obrazuje napet aspekt sa retrogradnim Merkurom u vašem znaku (u kome je još slabiji)zpa budite spremni da preispitate svoje zaključke i odluke, kako ne biste došli u zabludu. Više šetajte.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Napet aspekt između punog Meseca u kući posla i vašeg vladaoca, duplo oslabljenog (u Lavu i u retrogradnom hodu) čini vas nestrpljivim i nervoznim. Trigon sa Marsom i Jupiterom u kući karijere donosi vam zaradu preko stranaca.

 

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Pun Mesec, vladalac vaše karijere, u Vodoliji, slobodnim Vagama donosi novu ljubav. Napet aspekt s vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi sali i novca, unosi tenziju u odnos sa bračnim ili poslovnim partnerom. Više šetajte.

 

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Pun Mesec u Vodoliji, ove godine, pravi kvadrat sa vladaocem Vodolije, Uranom u kući partnerskih odnosa, donoseći vam značajne promene u odnosu sa voljenom osobom. Trigon sa vašim vladaocem Marsom najavljuje uvećanje prihoda.

Strelac (23.11 – 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, blizu Marsa, pravi trigon s punim Mesecom u trećoj kući, donoseći vam povoljne vesti o važnom poslu. Opozicija sa retrogradnim Merkurom, nagoveštava rasprave i trzavice sa voljenom osobom i članovima porodice.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Pun Mesec, vladalac partnerskih odnosa, ove godine pravi kvadrat sa vašim suvladacem Uranom, donoseći vam preokrete i na poslovnom i na ljubavnom planu. Opozicija sa retrogradnim Merkurom u Lavu, nepovoljno utiče na vaše finansije.

 Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Ovogodišnji pun Mesec u vašem znaku pravi kvadrat s vašim vladaocem Uranom, upozoravajući na probleme u domu i porodici, kao i u privatnom biznisu. Oprez sa dokumentima i ugovorima. Novac vam pritiče preko paralelnog posla.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Pun Mesec u 12. kući pravi trigon sa Marsom i vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći vam novac i uspeh preko porodičnog biznisa ili drugog vida samostalne delatnosti. Voljena osoba je uzdržana u komunikaciji s vama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter