Izvor: ALO
03.07.2024 u 07:09
0

HOROSKOP ZA 3. JUL: Biku romantično putovanje, Raku dobre vesti, Devici problemi sa jetrom

Ne govori sve što znaš, ne čini sve što možeš, ne veruj svemu što čuješ, ne daj sve što imaš, ne želi sve što nemaš, samo voli onoga ko tebe voli!

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna situacija. Uspećete da preokretene poslovne okolnosti u svoju korist. Možete da se nadate povoljnoj situaciji kada su u pitanju osećanja.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i potrebno je da se usmerite na nova poznanstva. Starog partnera pokušajte da zaboravite jer se u prošlost ne biste sada trebali vraćati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni tegobama zbog viška masnoća. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Dolazi vam povoljan period za putovanje, potpisivanje novog ugovora ili saradnju sa drugim gradom ili državom. Očekuje vas faza u kojoj ćete želeto brojne promene.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuju zanimljive promene sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Ako ste već u vezi moguće je da razmišljate o romantičnom putovanju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete nove vesti koje će vam biti od koristi za posao. Pripremite se za pozitivne promene. U kojima ćete moći da nađete neku konkretnu korist za sebe.

LJUBAV: Spremni ste da budete iskreni prema svom partneru, pa makar to i bolelo vas i njega. Očekuje vas period u kojem biste mogli da krenete da razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem. Pred vama je faza u kojoj ćete bit u većoj meri skloni tegobama sa varenjem. Važno je da povedete više računa o svojoj ishrani.

RAK

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete manje komplikacije na poslovnom planu i sada konačno možete da napredujete. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati dobre vesti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom osobom. Spremni ste za flert i nova poznanstva. Pred vama je jako povoljna faza za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni gojaznosti pa bi bilo bolje da probleme na vreme nekako predupredite.

LAV

POSAO: Pred vama je generalno povoljan dan, pa ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da je iskreno volite i da ćete biti uz nju bez obzira na sve. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne tegobe vezane za kičmu pa povedite računa više o tome.

NOVČANI HOROSKOP ZA JUL: Škorpije nekontrolisano troše, a evo kome će pare dolaziti same od sebe

DEVICA

POSAO: Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika, ulaganje ili pozajmljivanje novca. Dan vam je veoma nepovoljan. Moguće je da ćete biti orkuženi raznim stresovima.

LJUBAV: Moguće je da neke partnerove reči ostaju duboko urezane kod vas i da ne možete da ih izbacite iz glave. Postoje stvari koje ne možete da oprostite i preko kojih ne možete da pređete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Očekuje vas period u kojem biste trebali da povedete računa o stvaranju zdravijih navika. Bilo bi dobro da generalno smanjite unos alkohola.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete priliku da ostvarite poboljšanje i povećanje zarade. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Može se reći da odnos sa voljenom osobom iz dana u dan ide u sve gorem pravcu. Sve više razmišljate o prekidu vaše emotivne veze i spremni ste da donosite odluke.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednoj fazi. Moguće je da ćete imati tegobe sa probavom ili sa usporenim metabolizmom. Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam lako da pokažete svoje ideje pred velikom grupom ljudi jer duboko u sebi nemate dovoljno samopouzdanja. Moguće je da u vama vlada veća količina nervoze danas.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo. Komunikacija ne ide u najboljem smeru. Možete da očekujete da će vam biti potrebno vreme da izgladite situaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama na ovom polju u narednom periodu. Pogotovo se pazite ako ste fizički aktivni.

STRELAC

POSAO: Pred vama je malo teži dan tokom kojeg možete da očekujete komplikacije vezane za poslovne transakcije. Povedite računa o tome da ne dođe do poteškoća.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena što vam stvara veliki strah i nesigurnost. Važno je da se potrudite da problemu vi sa svoje strane otvoreno pristupite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem će vam leđa generalno biti slaba tačka. Potrudite se da ne podižete težak teret.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan ako očekujete sklapanje novog posla. U suprotnom bi moglo biti nekih komplikacija. Posvetite se svom poslu i radite na koncentraciji.

LJUBAV: Emotivno ste sasvim sigurni pored svog partnera i zadovoljni ste načinom na koji se odvija vaša veza. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete u sebi imati dovoljno energije za sve. Očekuje vas veoma pozitivna situacija na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće su neke manje prepreke na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete konkretniji i da ne mistifikujete namere na poslovnom polju.

LJUBAV: Vaša ljubomora bi mogla da napravi veći razdor između vas i voljene osobe. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim prepirkama.

ZDRAVLJE: Hronični problemi se vraćaju i bilo bi dobro da posetite lekara. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni brojnim tegobama na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati neke prepreke vezane za posao, koje ne možete da prevaziđete sasvim sami. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nove ideje i promene.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter