Izvor: merie clarre
06.06.2024 u 13:04
0

Kome će ovog meseca sve ići kao po loju? OVO SU SREĆNI HOROSKOPSKI ZNACI U JUNU

Najsrećniji horoskopski znaci u junu

Ponekad da bismo uspeli u našim zamislima nisu dovoljni samo vredan trud i rad. Sreća je takođe važan faktor, a saznajte ko su najsrećniji horoskopski znaci u junu.

Prva nedelja juna će biti lagana, osvežavajuća i puna dobrog raspoloženja za sve. Merkur i Jupiter su u ovom znaku, pa niko ne može da vam spreči zabavu i dobar provod, ma koliko se neki trudili da vam ga pokvare.

Najsrećniji horoskopski znaci u junu

Venera i Merkur ulaze u Rak 17. juna koji će doneti dramatične promene dok 20. juna kada Sunce prelazi u Raka počinje idealno vreme za porodicu. Kraj juna će biti vreme ozbiljnosti i smirenosti jer će 29. juna početi retrogradni Saturn u Ribama. U svakom slučaju, ovi znakovi će ovog juna uživati u podršci univerzuma i biće pod srećnom zvezdom.

Prirodne lepotice: Rođene u ova 4 znaka su provereno najlepše, svi im zavide

Blizanci

Jun donosi optimizam i obnovu Blizancima. Ovaj mesec od vas traži da se oslobodite starog i pozdravite novo, a to uključuje otpuštanje, ne nužno ljudi, već i obrazaca i ponašanja.Osećaćete se oslobođeno i nećete reći ne novim poznanstvima i predlozima za saradnju. Vaš optimizam raste, a vaša psihologija i raspoloženje su u svom najboljem izdanju.

Najsrećniji horoskopski znaci u junu: Strelac

Jupiter, Merkur, Venera i Sunce su u vašem 7. polju što će vas ispuniti energijom, optimizmom i spremnošću da preduzmete akciju, Strelčevi. Vi ste u centru razvoja i pažnje, a predlozi će stizati i na ličnom i na profesionalnom planu. Nemojte se plašiti da ih iskoristite. Vaša pozitivna energije privlači prave ljude kao što pokazuje promena u vašoj psihologiji.

Vodolija

Velika promena, uglavnom u vama, desiće se u junu. Ovaj način razmišljanja koji sada usvajate takođe privlači ljude sa kojima ranije niste pomislili da se družite, ali volite ovaj povetarac promena u svom životu. Predlozi, pre svega romantični će pljuštati. Pripremite se za najbolje i promene na koje ćete se vrlo lako privići.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter