Izvor: ALO
06.06.2024 u 19:34
0

MLAD MESEC JE U BLIZANCIMA: Od danas kreću da se otvaraju mnoga vrata, evo koga čeka preokret!

Nova prilika: Mlad mesec izašao je u Blizancima 6. juna - šta to znači za vas?

 

Mlad Mesec, taj redovan gost nebeskih pređa, ponovo stiže u Blizance 6. juna, noseći sa sobom svežinu i priliku za nove početke. Ovaj kosmički događaj, poput šaptača na nebu, poziva nas da istražimo nepoznato i da se prepustimo osećaju optimizma.

Ali kako će ovaj mladi Mesec uticati na svaki horoskopski znak? Evo šta možete očekivati:

Kome će ovog meseca sve ići kao po loju? OVO SU SREĆNI HOROSKOPSKI ZNACI U JUNU

 

Ovan

U krugu porodice i prijatelja pronađite inspiraciju za nove planove. Ovaj mladi Mesec podstiče vašu kreativnost i socijalnu interakciju. Sada je pravo vreme da sagledate svet iz novog ugla i pronađete rešenja za buduće korake. Pripremite se strategiju i hrabro krenite u nove avanture.

Bik

Osvežite svoj svet vrednosti i bezbednosti. Istražite nove načine za zaradu i budite otvoreni za promene koje vam donose bolje prilike. Pazite na svoj budžet i ulaganja kako biste ostvarili materijalne rezultate.

Blizanci

Očekuje vas novo poglavlje u vašem životu. Prilike za nova poznanstva, druženja i lični rast su pred vama. Budite iskreni prema sebi i pokažite svoje prave boje bez skromnosti ili iluzija.

Rak

Zanimljivi snovi i otkrića o sebi očekuju vas uz ovaj mladi Mesec. Razgovarajte s bliskim osobama kako biste bolje razumeli svoje okolnosti i išli svojim tempom.

Lav

Ovaj mladi Mesec donosi perspektivu za sledeće korake u vašem životu. Razmislite o tome šta zaista želite i kako izgleda vaš trenutni društveni život. Budite okruženi ljudima koji dele vaše ambicije.

Devica

Vreme je da ocenite svoju profesionalnu reputaciju i planirate kako ostvariti svoje ciljeve. Dvojnost Blizanaca donosi vam potencijal za uspeh ako imate jasan plan i budete fleksibilni.

Vaga

Otvorite um i razmislite o svrsi svog života. Nemojte čekati odgovore, već dopustite pitanjima da vas inspirišu i pomognu vam da složite svoju ličnu slagalicu.

Škorpija

Napravite planove za veću sigurnost i slobodno razgovarajte o svojim brizama i ciljevima. Iskreni razgovori doneće vam odlične rezultate.

Strelac

Budite otvoreni za nove odnose i veze, ali ne zaboravite zadržati profesionalnost. Odlučite šta vam je prioritet i usmerite svoju strast ka tome.

Jarac

Prilika za novi početak vezan za zdravlje i navike. Pregledajte svoje rutine i prilagodite ih novim ciljevima. Definišite prioritete i usmerite svoje vreme na ono što je važno.

Vodolija

Vaša kreativnost i inspiracija cvetaju. Ne ograničavajte se na jedno, već razmišljajte o svemu što vas čini srećnim i planirajte korake za budućnost.

Ribe

Izgradite emocionalno ispunjavajuće odnose s porodicom. Iskažite svoje potrebe i dopustite razgovoru da vam pomogne da unapredite odnose.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter