Izvor: HappyBSC
30.10.2021 u 08:51
0

Ne ograničavajte sebe na dostižne ciljeve.Venera je u znaku “luka i strele” u Strelcu i poručuje…spremite se za susret sa svojim željama.

Astrolog, Ivana Minović savetuje.

Ne ograničavajte sebe na dostižne ciljeve.Venera je u znaku “luka i strele” u Strelcu i poručuje…spremite se za susret sa svojim željama. Venera i Jupiter i…ljubav i želje ne znaju za granice. Osmeliće se mnogi da preskoče sve granice, da pređu sve mostove, čak i one koji su moralom, zakonom ili predrasudama zabranjene. Za neke biće ovo samo hladnoća, za neke uzdržanost, disciplina, za neke mudrost i odricanje…strpljenje, čekanje…kako god, samo napred i ne dozvolite da vas išta zaustavi i omete u nekim odlučujućm momentima.

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste na polju sporta uspešni, zavisi od pozicije zvezda u vašoj astrološkoj karti

Povoljne uslove možete očekivati i u poslovnom svetu i materijalizaciji. Ni na ljubav nećete dugo čekati. Pored Venere koja ima dovoljno pokretačke energije da napravi prvi korak i velike lične promene na emotivnom polju, tu je i Saturn, pa i Uranom i spaja staro sa novim, spaja stare, a nove susrete. Ovaj period je jako važan, ne samo na ljubavnom polju nego na vašem ličnom životnom polju. U mnogim životima nastaće velike životne promene.

PROČITAJTE JOŠ: Novi početak je pred vama: RETROGRADNI MERKUR KREĆE DIREKTNO!

Ukoliko i sami imate ovakav aspekt to je onda promena koju ste dugo očekivali i koja vas može uzdići do neslućenih visina. Svakako neće biti nešto neočekivano i u momentu možda neće biti lagano, ali kako je ovo protočan aspekt i ako i u vašem horoskopu živi, ovo je dobar put na koji ste dugo čekali, a sve ostalo su samo vaši neosnovani strahovi. Pokušajte da ih savladate, pokušajte da sagledate svoj život iz drugog ugla i da prihvatite budućnost koja je sada vaša sadašnjost. Pripremite se za susret sa svojim željama, sa ostvarenjem onoga što ste poželeli. Budite hrabri i suočite se sa svojom sudbinom, ako ste imali želja, ako ste imali planova, onda samo zapamtite da vam se ništa neće dogoditi što niste u stanju podneti. Samo u mraku i tami stvari izgledaju strašne, a Venera u znaku Strelca donosi svetlo veselih boja da vas razveseli, nasmeje, usreći i od života bajku piše.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter