Izvor: ALO
12.06.2024 u 14:49
0

OVA 4 ZNAKA IMAJU NAJJAČU INTUICIJU: Ništa ne može da im promakne!

Njihova intuicija proizilazi iz duboko usađenog verovanja u međusobnu povezanost svih stvari i željom za učenjem

Da li imate taj osećaj, taj instinkt koji je toliko jak? To je kao šapat iz univerzuma koji vas vodi kroz životne preokrete. Ovaj urođeni osećaj se pripisuje intuiciji, daru koji poseduju određeni horoskopski znaci.

Želite da saznate koji znaci poseduju ovu izuzetnu sposobnost? Hajde da otkrijemo 4 znaka zodijaka sa najjačom intuicijom.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 12.JUN: Device da zauzmu svoj stav, Vodolije u ljubavnim komplikacijama

Rak

Rak, saosećajni vodeni znak kojim vlada Mesec, poznat je po svojoj dubokoj emocionalnoj osetljivosti. Njihova intuitivna moć leži u njihovoj empatičnoj prirodi, omogućavajući im da oštro pokupe suptilne energije i neizrečene emocije. Verujte Raku da se kreće emocionalnim pejzažom sa neuporedivim uvidom i saosećanjem.

Škorpija

Škorpija, zagonetni vodeni znak kojim vlada Pluton, poseduje urođeno šesto čulo koje se graniči sa mističnim. Njihova intuicija seže duboko, zadire u oblasti podsvesti i nevidljivog. Sa svojim prodornim pogledom i nepokolebljivom intuicijom, Škorpije su vešte u dešifrovanju skrivenih istina i otkrivanju tajni koje bi drugi mogli da previde.

Ribe

Ribe, sanjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, duboko su usklađene sa duhovnim sferama. Njihova intuicija se manifestuje kroz živopisne snove, psihičke utiske i duboku vezu sa kolektivnim nesvesnim. Ribe poseduju onostranu mudrost koja prevazilazi zemaljske granice, što ih čini prirodno rođenim vizionarima i intuitivnim isceliteljima.

Strelac

Strelac, avanturistički vatreni znak kojim vlada Jupiter, pristupa intuiciji sa filozofskog pogleda. Njihova intuicija proizilazi iz duboko usađenog verovanja u međusobnu povezanost svih stvari i željom za učenjem. Strelci veruju svom unutrašnjem vođstvu koje će ih voditi na uzbudljiva putovanja istraživanja i otkrića, kako u fizičkom svetu tako iu carstvu ideja, navodi Astro Talk.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter