Izvor: Kurir.rs
27.09.2024 u 13:48
0

OVI ZNACI SU PRAVI SREĆNICI U OKTOBRU! Zvezde su im naklonjene pred kraj godine

Prva nedelja oktobra donosi talas sreće za četiri horoskopska znaka

Prva nedelja oktobra  donosi talas sreće za četiri horoskopska znaka . Ako ste među njima, pripremite se za nove prilike i uzbudljive nove početke. Ovo je savršen  da uložite u sebe i iskoristite mogućnosti koje su pred vama.

Jarac

Ovaj period obećava da će doneti svežu energiju u vaš lični život. Očekujte susret s intrigantnim osobama koje nude nove perspektive i koje bi mogle da odigraju značajnu ulogu u vašoj budućnosti. Ostanite otvoreni za te susrete i stvorite prostor za istinske veze – možda ćete jednostavno pronaći nekoga ko rezonuje s vama na dubljem emocionalnom nivou.

Sada je savršeno vreme da prigrlite otvorenost i iskrenost. Dok budete izražavali svoje iskrene osećaje, odnosi sa drugima će procvetati. Komunikacija je ključna u ovom periodu, što vam omogućava da raščistite nesporazume i podstaknete skladnu atmosferu. Vaš autentičan pristup prirodno će privući one koji cene iskrenost i stvarne veze. U vašoj karijeri nalet kreativne energije pomoći će vam da prevladate prepreke i uhvatite se u koštac sa zadacima s novim fokusom.

Pronaći ćete podsticaj koji vam je potreban da organizujete svoje finansije i poboljšate svoju novčanu situaciju. Međutim, dok jašete na ovom talasu pozitivnosti, ne zaboravite da ostanete fleksibilni i ne stvarajte nepotrebnu napetost u svojim odnosima. Čak i kada stvari idu dobro, mudro je ostati na oprezu i voditi računa o svim mogućim promenama koje dolaze.

OVAJ NAPET MESEČEV ASPEKT OSEĆAĆEMO 28 DANA: Astro savet za utorak, 24. septembar

Blizanci

Vaše profesionalno okruženje izgleda stabilno tokom ovog perioda. Iako veliki pomaci nisu na vidiku, a svim manjim problemima ćete se nositi sa strpljenjem i istrajnošću. Usredsredite se na svoje zadatke i ostanite marljivi, posebno kada faktori spolja koji vas ometaju pokušaju da vas odvuku od posla. Finansijski ćete uživati u stabilnoj fazi, uz priliku da povećate svoje prihode tiokom prve sedmice u mesecu.

To može doći zbog sporedne gužve, slobodnog nastupa ili neočekivane prilike koja se pojavi. Međutim, budite oprezni kada imate posla s novim kontaktima ili donošenjem finansijskih odluka. Važno je da pažljivo pratite svoju potrošnju i izbegavate nepotrebna ulaganja koja bi mogla da stvori teret na kraju. Ostanite usredsređeni i donosite promišljene odluke kako biste održali svoju finansijsku stabilnost.

Vodolija

Ovaj period rasplamsava vašu strast, duboko vas povezujući s onim što vam je zaista važno. Savršeno je vreme da krenete na putovanje – bilo da se radi o stvarnom putovanju ili unutarnjem istraživanju sopstvenog uma i duše. Možda ste razmišljali o begu ili ste inspirisani da zaronite u nova iskustva učenja kroz kurseve ili radionice. Vetrovi promene su u vazduhu i čini se kao da vas zvezde podržavaju na svakom koraku.

Koji god put odabrali, pronaći ćete energiju i hrabrost za nove avanture. Iskoristite ovo vreme da zaronite u nove projekte s obnovljenim entuzijazmom ili da konačno ostvarite svoje dugogodišnje snove koje ste odgađali. Motivacija će vam porasti i lakše ćete savladati sve prepreke koje vam se nađu na putu. Ovo je vaš trenutak da gurnete napred i iznenadite sebe svojom otpornošću i poletom. Prva nedelja u mesecu takođe će predstavljati priliku da uravnotežite svoje lične želje s potrebama onih oko vas.

Dajući prioritet sopstvenoj dobrobiti, a istovremeno ostajući otvoreni prema drugima, uživaćete u ispunjenom i skladnom vremenu. Ovo je srećan niz za vas, a vaše pozitivno raspoloženje poslužiće kao čvrst temelj za nove planove. Očekujte kreativnu napetost koja podstiče vaše napore i dovodi do dobrih rezultata.

Škorpija

Ova faza će zapaliti vašu želju da proširite svoje horizonte, terajući vas da istražite nova iskustva i perspektive koje vas približavaju vašim ciljevima. Znatiželja je sada vaša pokretačka snaga i savršeno je vreme da prihvatite duh avanture i rasta. Očekujte sveže inspiracije i neočekivane prilike koje bi vam mogle otvoriti vrata za koja niste ni znali da postoje.

Prva nedlelja u mesecu podstiče vas da se oslobodite uobičajene rutine i istražite nova gledišta. Iskorak izvan vaše zone udobnosti biće oslobađajući, omogućujući vam da iskusite život na uzbudljive nove načine. Vaš unutrašnji istraživač spreman je da napreduje, vodeći vas da vidite svet iz novih kutova i da uživate u radosti novih iskustava.

Verujte u svoje sposobnosti i nemojte se ustručavati da odlučno sledite svoje snove. Pozitivna energija kojom zračite pomoći će vam da prevladate sve prepreke i ostvarite svoje planove. U vašem ličnom životu nove veze su na pomolu. Upoznaćete pojedince koji bi mogli da vam postanu značajni prijatelji koji vas podržavaju – a među njima bi čak mogao da bude neko ko će vam duboko promeniti život.

Mogućnost susreta sa srodnom dušom je velika, stoga držite svoje srce i um otvorenima za predivna iznenađenja koja su pred vama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter