Izvor: Alo.rs
28.12.2022 u 13:29
0

ROĐENI DA DOMINIRAJU: Četiri najmoćnija horoskopska znaka!

Imaju posebnu energiju.

Lav

Kralj džungle i zodijak! Lavovi su vođe sa jakim osećajem za karakter i instinktom. Njima vlada Sunce. Poznavati Lava znači voleti ih. Često se doživljavaju kao život zabave, zbog svog magnetizirajućeg šarma i ekstrovertnih ličnosti, Lavovi znaju kako da zapovedaju gomilom i zauzmu centralno mesto.

Možda je najvažnija stvar kod Lava to što im ni ne pada na pamet da je neko drugi možda bolje opremljen da vodi, oni samo preuzimaju ulogu. Oni iskreno veruju da znaju šta je najbolje (takođe čitaju, daju gomilu neželjenih saveta). Kao i svaki dobar vođa, oni vode računa o svojim ljudima, uvek se zalažu za autsajdere i preuzimaju odgovornost kada je to potrebno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Škorpija

Ova lista ne bi mogla postojati bez naših voljenih Škorpija. Snažni, nezavisni i pažljivi su samo nekoliko reči kojima se mogu opisati oni. Ali niko nema moć da vas povredi kao Škorpija. Kao što njihovo ime sugeriše, ubod Škorpije može biti fatalan. U romantičnom smislu, njihova moć može biti uzbudljiva. Duboko je sa strane opasnosti.

Prijateljski savet, nemojte biti na lošoj strani ovog znaka. Pod vladavinom Plutona, planete povezane sa tamom koja kruži najdalje od Sunca, Škorpijina senka je strateška, osvetoljubiva i prilično uporna. Oni će dobiti ono što žele, bez obzira na to koliko dugo treba. Ne gubite dah pokušavajući da ih ubedite u nešto kada se odluče.

Ovan

Ovnovi su prvi znak zodijaka i moraju da budu prvi u skoro svemu ostalom. Ovaj vatreni znak je poznat po svojoj sposobnosti da osvetli sobu. Oni su saosećajni i vođeni – ako nisu na vrhu, nisu zadovoljni. Međutim, zbog toga se često osećaju nesigurno i ponašaju se pomalo nepromišljeno kako bi pobedili (čak i ako nije takmičenje).

Zato ne treba da čudi što Ovnom vlada Mars, planeta povezana sa ratom i pogađajte, moći. Dok neiscrpni nivoi energije Ovna mogu iscrpeti sve ostale, moramo im je dati, oni znaju kako da se bore za svoja uverenja. Ovan neće odustati, što je verovatno njihova najveća snaga i slabost.

Horoskop je kriv! Evo zbog čega vam ne polazi za rukom da pronađete srodnu dušu

Jarac

Ako je ikada postojao znak koji zna kako da pređe na posao, to je Jarac. Jarčevi su obdareni velikom energijom i krvnom grupom izvršnog direktora. Oni mogu biti nemilosrdni, posebno u potrazi za svojim poduhvatima. Saturn predstavlja odgovornost, naporan rad i odlučnost, i on je vladar Jarca.

Samokontrola Jarca je bez premca. Nije neuobičajeno da ovaj praktičan i odlučan zemljani znak postane autoritet. Oni bez napora očaravaju gomilu, zahvaljujući svojoj posebnoj sposobnosti da vide ljude onakvima kakvi zaista jesu i da ih učine sigurnima. Njihova priroda je da se brinu i neguju, što je ključni aspekt njihove moćne suštine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter