Izvor: Happy BSC
06.09.2021 u 10:46
0

BATTLEFIELD STIŽE NA ANDORID: Čeka nas beta verzija ove jeseni!

EA je odlučio da spremi pravu poslasticu za sve fanove mobilnih multiplayer pucačina. Od kad je izašla mobilna verzija Call of Duty-a, mnogim igračima je postalo jasno da je FPS za mobilni fenomenalna ideja. 

PROČITAJTE JOŠ:  SEPTEMBAR GORI: Top 3 IGRICE koje nas čekaju ovog meseca!

Razvojni tim Call of Duty Mobile-a je pronašao sjajan način da revolucionarnom mehanikom borbe prenese svu čar šuterske akcije na ekran vašeg smartfona, a izgleda da je i EA uvidela veliki potencijal mobilnih pucačina. To je sigurno glavni razlog zašto je jedna od najvećih kompanija na gaming tržištu odlučila da napravi mobilnu verziju svog hit naslova Battlefield. 

Izvor: Youtube/Printscreen/Lossy

 

Od aprila, EA radi na samostalnoj mobilnoj verziji Battlefield-a, a igrica bi trebalo da bude dostupna 2022. Za sada, Battlefield se testira u Indoneziji i na Filipinima, a EA planira da proširi skup zemalja u kojima će igrači imati priliku da isprobaju Android verziju igre. 

PROČITAJTE JOŠ: POSTANI NOVI ŠERLOK: Top 3 detektivske igrice!

Beta verzija igre u ovom momentu pruža igračima samo jednu mapu (Grand Bazaar) i takođe Battlefield-ov trademark mod igre – Conquest mod. EA najavljuje nove detalje o mapama i modovima igre, a na nama je da nestrpljivo čekamo finalni proizvod i nadamo se da će uneti revoluciju kad ga napokon instaliramo na telefon.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter