Izvor: Tanjug
13.08.2021 u 16:27
0

IMPERIJA „TESLA“ SE ŠIRI: Mask otvara fabriku u NAMAČKOJ

 Osnivač i izvršni direktor „Tesle“ Ilon Mask izjavio je danas da se nada da će u oktobru kompanija početi proizvodnju električnih automobila u novoj fabrici u blizini Berlina.

-Radujemo se i nadamo da ćemo dobiti dozvolu za proizvodnju prvih automobila možda u oktobru, ako budemo imali sreće- rekao je Mask tokom obilaska gradilišta gigafabrike u Grinhajdeu, mestu istočno od nemačke prestonice. 

VAŽNO:

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Cifre RASTU!

PREDSEDNIK ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: RADNICI GEOKSA DOBILI NOVAC!

VREO TALAS SE NASTAVLJA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

LJUBAN KARAN I VELJKO ODALOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Otkriveni stravični detalji ZLOČINA NAD SRBIMA! Hoće li iko odgovarati?!

Američka kompanija je prvobitno planirala da pokrene proizvodnju električnih automobila u nemačkoj fabrici u julu. Međutim, pravne začkoljice i problemi sa dobijanjem zvaničnih dozvola odložili su projekat.

Armin Lašet, kandidat bloka tzv. Unije desnog centra za naslednika Angele Merkel na mestu kancelara na izborima sledećeg meseca, zahvalio je Masku na ulaganju u Nemačku.

PROČITAJTE JOŠ:

POČEO SABOR U GUČI! Jubilarni 60. festival truba „DRAGAČEVSKI SABOR-SVETSKI FENOMEN!“

OBEĆANO, ISPUNJENO! Stanarima Vidovdanske uručeni ključevi privremenih stanova

BJEGOVIĆ I STAROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li migranti pale pravoslavnu Grčku?!

VESIĆ POTVRDIO: U Bloku 70 požar je LOKALIZOVAN, nema opasnosti da će se proširiti!

Lašet se založio za promenu nemačkih zakona kako bi se ljudima koje izgradnja fabrike direktno ne pogađa otežalo podnošenje tužbi protiv tog projekta. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter