Izvor: Tanjug
08.08.2020 u 13:02
0

„INSTAGRAM“ PUSTIO U RAD NOVU OPCIJU, KONKURENCIJA SE VEĆ OGLASILA: „Ovo izgleda POZNATO…“!

Instagram je pre nekoliko dana u više od 50 zemalja sveta izbacio svoj novi dodatak, tačnije, odgovor na platformu TikTok po imenu Rils.

Slično kao i kod TikToka, Rils omogućava korisnicima da snimaju kratke videozapise sa muzikom. Video može da traje do 15 sekundi, a sem muzike, mogu se dodavati razni efekti i filteri. Rils objave funkcionišu kao i sve Instagram objave do sada, te mogu biti i javne, ali i privatne, odnosno, dostupne samo onima koje ste odabrali da vas prate.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENA SLABA TAČKA KOVIDA 19! Evo šta je sledeći KORAK!

SAHRANA Isidore Bjelice DANAS u Aleji zaslužnih građana: Počivaće pored POLITIČARA

POMIRENJE NAKON SVEGA! KADRA STIGAO, POLJUBIO IZABELU: Iskrena STRAST i susret DECENIJE (VIDEO)

DANAS BEZ KONFERENCIJE: Krizni štab obratiće se SUTRA

Nije se dugo čekalo na reakcije, kako kompanije TikTok, tako i korisnika društvenih mreža. Naime, čim su videli o čemu se radi, iz TikToka su se oglasili sa rečenicom „Pa… ovo izgleda poznato…“

Sa druge strane, korisnici koji nisu ljubitelji TikToka, imali su veliki broj loših komentara na račun nove Instagramove opcije, i to uglavnom zbog načina na koji Rils utiče na algoritam fida, odnosno, na objave koje se pojavljuju među prvima.

„Zašto nam nameću Rils u eksplor fidu, samo nebitni ljudi mi izlaze“, „Instagramov fid je s ovim uništen, želim da gledam neke normalne objave, a sad sve što vidim je zapravo TikTok“, samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter