Izvor: Happy BSC
17.11.2021 u 21:27
0

KONAČNO! Apple vam dozvoljava da SAMI POPRAVITE svoj iPhone ili MacBook!

Apple je konačno popustio korisnicima koji su zahtevali „pravo na popravku“, dozvoljavajući vlasnicima iPhone-a, MacBook-a i drugih uređaja da popravljaju svoju elektroniku kod kuće umesto da ih dovode u ozloglašeno skupe servisne centre.

Pod nazivom „Self Service Repair“, ova funkcija bi trebalo da bude lansirana „početkom sledeće godine“ u SAD pre nego što se proširi na druge zemlje. Očekuje se da će oko 200 delova biti dostupno, zajedno sa uputstvima kako da ih zamenite.

PROČITAJTE JOŠ: OBAVEZNO POGLEDAJTE U NEBO! OVOG DATUMA biće najduže POMRAČENJE MESECA u poslednjih 500 godina! (VIDEO)

U početku će kompanija ponuditi popravke za iPhone 12 i 13, nakon čega će uslediti Mac-ovi sa M1 čipovima. Korisnici će moći da zamene ekran, bateriju i kameru telefona – neki od najranijih delova koji će prestati da funkcionišu – koristeći originalnu opremu kompanije. 

Nakon što je uvela uputstva za popravku i delove za iPhone 12 i 13, kompanija će postepeno proširivati mogućnosti korisnika da sami popravljaju svoje telefone bez potrebe da čekaju u redu u Apple Store-u. Korisnici koji sami pokušaju da izvrše ove popravke neće poništiti svoju garanciju, što predstavlja još jednu veliku promenu za tehnološkog giganta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter