Izvor: happybsc
04.02.2021 u 13:21
0

KONAČNO! Instagram omogućio korisnicima da vrate izbrisane postove

Instagram je uveo novu mogućnost koja dopušta korisnicima da vrate izbrisane postove.

NAJVAŽNIJE DANAS

Razlog HAPŠENJA Velje Nevolje

MINISTAR MALI SE VAKCINISAO: Ponosan na Srbiju (FOTO)

DR GRUJIČIĆ O RAZNIM TEORIJAMA LEČENJA: Ovo su ljudi masovno uzimali, a NIJE IM POMOGLO!

Nova mogućnost je uvedena kako bi se korisnici zaštitili od hakera koji brišu sadržaj profila, a može poslužiti i ukoliko korisnik poželi da vrati neke ranije izbrisane postove.

Sadržaj izbrisan s Instagram profila odsad će se nalaziti u folderu Recently Deleted u kratkom vremenskom periodu, a iz tog foldera će mogući da se vrati na profil ili zauvek izbriše. U oba slučaja biće potrebno potvrditi identitet. U suštini ovaj folder služi kao Recycling Bin, ali je zaključan.

Nova mogućnost se odnosi na sav sadržaj, uključujući fotografije, klipove, IGTV klipove pa čak i storije. Sadržaj će se zadržati u folderu Recently Deleted 30 dana, a potom će se automatski zauvek izbrisati. Izuzetak su samo storiji čijih 24 sata nisu istekla i koji su završili u arhivi. Kada se izbrišu, ostaće samo 24 sata u Recently Deleted folderu nakon čega će nestati.

PROČITAJTE JOŠ

ČANAK JE PAO S MOTORA JER JE BIO DROGIRAN: Šešelj o NOVIM DOKAZIMA u „Dobro jutro Srbijo“

ĐERLEK NAJAVIO: Stižu nove doze vakcina, još je rano za popuštanje mera

NAPOKON IH KRENULO: Košarkaši Dalasa POBEDILI i prekinuli niz od ŠEST PORAZA

Folderu je moguće pristupiti putem Instagram aplikacije i odabira Settings – Account – Recently Deleted.

Nova mogućnost se čeka već dugo jer su se korisnici žalili da su gubili postove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter